GratisGødning

0,00 kr. 0.00% af 5.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet

Om projektet

Hej,

Jeg hedder Kristian, jeg er 15 år, og jeg har startet det bæredygtige projekt GratisGødning (www.gratisgødning). GratisGødning gik i luften den 2. juli, og går ud på, at haveejere kan få gratis gødning (hestepærer). De går blot ind på hjemmesiden, og derinde finder de et hestehold, der er tæt på. De kontakter hesteholdet, skaffer en aftale, og så kan de tage derhen og hente deres hestepærer, som er rigtig god gødning. Det er gratis og uforpligtende.

GratisGødning er miljøvenligt, bæredygtigt og naturligt - istedet for at købe gødning, der skal fabrikeres, kan man nu få det bæredygtigt og gratis i ens nærområde. Når folk køber gødning, vælger de oftest det billige kunstgødning. Kunstgødning kan sive ned i grundvandet og forurene, men hestepærer er organisk og dermed mere miljøvenligt og naturligt.

Ideen til GratisGødning fik jeg, da jeg skulle ud på min fasters fold og samle hestepærer op til hendes venindes have.
Jeg syntes det var smart, at hun ikke behøvede at betale for gødning, når nu det var så let tilgængeligt. Samtidig vidste jeg, at stutterier og hestehold med glæde deler af deres hestepærer.
Jeg har altid elsket projektarbejde, og da jeg fik ideen, måtte jeg bare igang.

Jeg har brugt flere tusinde kroner på projektet for at få det tekniske op og stå, men får ikke særlig mange indtægter - kun de skillinger jeg kan få fra reklamerne. Jeg er 15 år, og har ikke et særligt stort budget, og der er stadig store mangler i de tekniske: hjemmesiden virker bla. ikke rigtigt på Apple-produkter, og der er også udgifter i at vedligeholde teknikken. Jeg har ikke nok penge mere, så jeg håber, at I vil støtte dette bæredygtige projekt.
Partnerskaber