Festival på Flugt!

0,00 kr. 0.00% af 50.000,00 kr.

0

crowdfunders
Udløbet
Swinging Europe @3451038254

medlem siden 17. august, 2015

Om projektet

Mange bække små… Vær med til at støtte Festival på Flugt! - en brobyggende og medskabende kulturfestival udført af lokale borgere og nyankomne flygtninge i fællesskab.

Festival på Flugt! er vores bud på, hvordan kunst og kulturoplevelser kan anvendes til at bygge bro mellem kulturer i et lokalsamfund. Gennem festivalen vil vi have fokus på interkulturel dialog, gensidig respekt for hinanden, nye venskaber på tværs af kulturer, samt et aktivt medborgerskab, hvilket er medskabende rammer for en vellykket integration. Fællesnævneren er oplevelser vi kan dele med hinanden, så det ukendte bliver kendt.

Festival på Flugt! er et nationalt projekt, og vi ønsker at afholde 3-4 festivaler i forskellige lokalsamfund rundt om i Danmark. Hver festival tilpasses det enkelte lokalsamfund, hvilket betyder at festivalen vil være forskellig fra gang til gang. En festival kan f.eks. have fokus på sport, imens en anden kan have fokus på dans og musik.

Bag projektet står kulturinstitutionen Swinging Europe, der gennem de sidste 19 år har arbejdet med kunst og kultur. Vi ønsker at gøre brug af vores mangeårige erfaringer til at fremme lokalt ejerskab for integration, med kunst og kultur som redskab.
Partnerskaber