SpisMed1 app

0,00 kr. 0.00% af 180.000,00 kr.

0

crowdfunders
Udløbet
mobilepay @mobilepay

medlem siden 26. juli, 2015

Om projektet

Gratis app. Find en at spise sammen med og vær med til at hjælpe andre
I videoen ser du app'en demonstreret, møder holdet bag og ideen, der skabte app'en.

###########################################################

Den nemmeste måde at støtte projektet er via MobilePay til telefon 2712 4804. Så indsætter vi det overførte beløb her på kampagnen efterfølgende.

Beløbet går til udvikling af app'en til Android samt udvikling af flere funktioner.

###########################################################

Når app'en er i luften og driften er positiv, vil vi ud over selve app'en bruge organisationen og hele overskuddet til at "give tilbage" til de mest trængende. Det kan være beboere på et plejehjem, hvor vi hyrer og gourmet-kok og et orkester og giver dem en aften som i gamle dage - eller det kan være børnehavebørn, som vi inviterer til Djurs Sommerland. Der er naturligvis mange andre muligheder end disse.

Vi vil også lave en fond, der støtter iværksætteri - for vi ved selv hvor svært der er at komme i gang med en ny virksomhed og vi vil gerne hjælpe med vores erfaringer og give en økonomisk støtte.

De to partnere Torben Bohnhardt (idémand) og Kåre Bjørn Jensen (grafiker og IT-mand) har arbejdet på projektet siden december 2014 og undervejs har yderligere 6 personer sluttet sig til: Linda Weper Jensen (økonomi), Carsten Aarosin (projektleder), Helene Weper Jensen (koordinator), Carl Johan Hoffmann (marketing-ekspert), Amalie Glyngø (tekstforfatter og social media-ekspert), Brian Kofod Jensen (softwareudvikler).

Ultimo juli 2015 har vi lagt mere end 1000 mandetimer i projektet og udviklerne er lige på trapperne med en betaversion til iPhone og iPad. Efter planen bliver den færdige iOS-version lanceret i september og Android-versionen i november.

Idet app'en er gratis at bruge for slutbrugerne, søger vi penge til at udvikle den færdige og fejlfri app til iOS og Android samt til fremtidige forbedringer. Over tid vil vi søge videre mod finansiering fra sponsorer, fonde, private donationer og når app'en er endnu mere udbygget, vil vi supplere den gratis udgave med en betalt premium-udgave, der kan endnu mere.

Vores håb er at få mindst 100.000 danske brugere og at bringe app'en ud til andre lande også. Undervejs i hele dette forløb vil vi være tro mod grund-ideen: At bringe mennesker sammen over et måltid mad med en gratis app.

Hjælp os med at skabe den bedst mulige gratis app og hjælp dermed dig selv og andre.
Partnerskaber