Rapsolie med KANT...!

0,00 kr. 0.00% af 50.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Mikael Jensen @jarialma

medlem siden 29. juni, 2015

Om projektet

RAPSOLIE med KANT..!

Vi vil skabe en unik dansk rapsolie – der rent faktisk også smager godt..!

Mobilpay: Se længere nede..!

I bakkerne omkring Skanderborg og Tåning har vi udover noget af det smukkeste natur i Danmark (synes vi) – også en masse fantastisk landbrug. Blandet andet en masse Rapsmarker – vi er ved at realisere vores drøm om at producere – udvikle og revolutionere smagen af den velkendte lidt ”kedelige” rapsolie. Vi er godt på vej – og har investeret små 125.000,- af egne midler i en rapspresser, opbevaringstanke, silo, fødevaregodkendt lokale mm – men vi har brug for din hjælp, for at nå helt i mål – vi vil producere nordens mest smagfulde og bredeste sortiment af koldpressede Rapsolie med smag.

Vores store lidenskab for gode råvarer og jagten på den gode smag er vores passion – interessen for, at kombinere forskellige smage på tværs i det daglige køkken er ofte vores kilde til nye produkter, nye sammensætninger og nye smagsvarianter.

Så kan vi gøre anderledes?

Vi har gennem de sidste 11-12 år udviklet flere smagfulde sammensætninger af råvarer, som f.eks. Blåbær & Havtorn Balsamico, eller Grøn The & Rabarber Balsamico som den sidste nye kombination.

Vi elsker vejen fra afgrøde til spisebordet. Og er kæmpe fan af ”den gode smag” – og vi har bevist vi kan udvikle og ramme en bred smag – mange af disse/vores udviklede produkter findes nu rundt om i det danske land i mere end 130 specialbutikker – og nu er turen kommet til Rapsolien..

Rapsolien skal løftes til nye højder – vi vil lave Rapsolie som rent faktisk smager godt – og som kan bruges direkte på en salat – vi vil skabe en Rapsolie der er unik – et dansk gourmetprodukt der skal sælges i supermarkeder til en fair pris, som skal kunne købes af alle – Gourmet til det danske og nordisk folk – baseret på danske råvarer – lavet og produceret af danske hænder i Danmark.

Budget og det skal dine støttepenge bruges til:

Rapspresser: 65.000kr (har vi finansieret) Silo, snegle, Gearmotor: 25.000kr (har vi finansieret) Lokale + gulv: 16.000kr (har vi finansieret) Håndværker + andet: 19.000kr (har vi finansieret) = 125.000,-

Vi mangler din hjælp til at få finansieret de sidste 50.000 kr.

Tappelinje + etiketteringslinje + prop isætter + forsegler = 50.000kr

Budget I alt: 175.000kr

Tak for din støtte!
Tina & Mikael, Juli 2015

Mobilpay: Du kan også støtte via mobilpay på nr. 27515133 - pengene vil herefter blive overført på booomerangs konto med navns nævnelse + beløb. Ønsker du at være anonym skriver du blot dette i kommentarfeltet.

Om os:

Tina: Jeg arbejder til dagligt som børnehaveklasseleder – et job jeg elsker og kunne ikke tænke mig at lave andet.. – men min passion er gode smagsoplevelser – en passion som gør at jeg konstant er på jagt efter unikke smagsoplevelser.

Mikael: Jeg har en lang erfaring indenfor fødevare branchen – har arbejdet med mange forskellige aspekter inden for fødevarebranchen såvel produktion, detail- og en gros, produkt udvikling og innovation.
Partnerskaber