Fra Missionshus til Visionshus

0,00 kr. 0.00% af 30.000,00 kr.

0

crowdfunders
Udløbet
Kirsten Hejnfelt @gaudi

medlem siden 15. april, 2015

Om projektet

Fra Missionshus til Visionshus

Hej alle sammen!

Vil I være med til at virkeliggøre visionerne for Missionshuset i Østermarie? Vi har erhvervet det og er godt i gang med at gøre det brugbart til feriested for store familier, for grupper, der mangler en sal eller for kunstnere, der skal ha plads til udfoldelse – eller for…??? Vi er åbne for visionerne!

Vi er i gang med istandsættelse og ønsker at føre salen tilbage til noget af det oprindelige – samtidig med, at den skal fungere – der skal udgang til terrasse – der skal isoleres – der skal etableres varmt vand – skabes sovepladser til en flok. Vi vil bestræbe os på, at der bliver tilgængelighed for mennesker med handicap. Der er nok at gøre.

I salen åbenbarede der sig et hvælvet loft og vægmaleri af himmelens port og skriftord. Det vil være en særlig opgave at bevare det – og vi har brug for at der støttes op om opgaven. Til gengæld er vi åbne for ideer og udsigt til at bruge stedet fordelagtigt.

Vi har før skabt en kulturel oase i Gaudi-Galleriet på Midtsjælland – et dejligt spille- og udstillingssted i Jystrup. Med det i bagagen har vi mod og kreativitet til at kaste os ind i et nyt kulturprojekt.

Kig med i videoen ovenfor – der kan I både få et kig på Missionshuset i Østermarie og Gaudi-Galleriet.

Vil I være med, så skal I være så hjertelig velkomne!

Mange kærlige hilsner fra

Niels og Kisser
Partnerskaber