Tre på tur

0,00 kr. 0.00% af 36.000,00 kr.

0

crowdfunders
Udløbet
Benedikte Preuthun Mortensen @trepaatur

medlem siden 26. februar, 2015

Om projektet

Med din støtte kan vi øge livskvaliteten for ældre og psykisk sårbare udenfor arbejdsmarkedet! Hjælp os med at samle penge sammen til køb af en rickshaw-cykle.

Projekt Tre på tur er et innovativt frivillighedsprojekt, hvor borgere tager ældre der er isoleret i deres hjem eller på plejehjemmet med rundt i byen/naturen i en rickshaw-cykel. Til forskel fra lignende initiativer har Tre på tur en ekstra værdiskabende dimension; et recovery aspekt.

Projektet gå ud på, at psykisk sårbare, der ønsker at komme tilbage på arbejdsmarkedet/deltage aktivt i samfundet, fungerer som ledsagere for den ældre på turen. På denne måde er inklusion – på linje med nye oplevelser for den ældre - et bærende formål.

Den tredje aktør i Tre på tur er en sygeplejerskestuderende, der med baggrund i sin faglighed er kompetent til at være chauffør på turen og skabe den nødvendige tryghed. Vi har også haft succes med at bytte om på rollerne som ledsager og chauffør, men hvor vidt dette bliver relevant afhænger af den enkelte persons udvikling og ønsker.

Vi mangler

Vi har med stor succes kørt Tre på tur som et pilotprojekt i efteråret 2014, og er nu klar til at udrulle projektet i større skala. For at det kan lykkes skal vi have løst et presserende problem: Vi mangler en rickshaw-cykel! Indtil nu har det været muligt for os at låne en cykel, men denne mulighed er desværre ikke længere tilgængelig.

Du kan med dit bidrag være med til at sikre, at Tre på tur kommer til at rulle derudaf til stor glæde for ensomme ældre og psykisk sårbare.

Projektet er startet af en gruppe frivillige tilknyttet Center for kirke og kultur på Diakonissestiftelsen.
Partnerskaber