Byhaver i Odense

0,00 kr. 0.00% af 15.000,00 kr.

0

crowdfunders
Udløbet
Morten Gottschalck @flex

medlem siden 21. februar, 2015

Om projektet

Velkommen i haverne!


Odense Byhaver er drevet af en gruppe frivillige urbane gartnere, som planter grønne nyttehaver i centrum af Odense. Vi startede i 2014 med en flot fælles byhave ved rådhuset (med strand!) og i foråret 2015 åbner vi byhave nummer 2, hvor deltagerne kan leje sine helt egne bede. Byhaverne er åbne for alle besøgende.

Kreative ildsjæle i havehandsker
I byhaverne er vi dygtige til at få meget ud af næsten ingenting. Vi grundlagde den første byhave for omkring 2000 kroner, som vi hev ind i kontingent fra medlemmerne. Samtidig fik vi sponsoreret byggematerialer til et langt, langt større beløb. Dét er vi nemlig rigtig gode til. I februar 2015 har vi fået sponsoreret et flot nyt drivhus, som står klar til sæsonstart.

Vi er helt vores egne, og modtager ingen form for offentlig støtte eller tilskud.

Ny lejekontrakt med STØRRE udgifter
Hver byhave har en lejekontrakt med kommunen. Lejekontrakten på den nye byhaves areal har vist sig at indeholde nogle udgifter, som er væsentligt større end vi havde forventet. Vi får især til vand, afskaffelse af affald, og vedligeholdelse af arealet, men også mindre poster, som vi på nuværende tidspunkt ikke kan sætte tal på. Med byhavernes nuværende økonomi er vi ikke polstret godt nok til at overkomme disse udgifter længere end 2015.

DU kan hjælpe os med store og små beløb - vi modtager alt med kyshånd, og vi giver dig gerne noget igen! De 15.000 kroner vil blive sat til side, til at sikre at den nye byhave kan blomstre i alle 3 år, som vores nye lejekontrakt løber på.

Besøg os!


Den nye sæson i byhaverne starter i løbet af marts, og du er meget velkommen til at kigge forbi. Byhaverne er altid åbne for besøg.

Kig forbi vores hjemmeside og læs mere om os: http://odensebyhaver.dk/
Besøg vores Facebook side, hvor du kan læse nyheder: https://www.facebook.com/OdenseByhaver
Følg byhaverne på Instagram https://instagram.com/odense_byhaver/
Byhave Bakker
Minimumsbeløb 20,00 Tak for din støtte - mange bække små skaber en stor, brusende flod! Nu er du en del af projektet, og vi vil gerne have lov at sende dig nyt om projektet og om byhaverne. Smid en email til Morten på m.gottschalck@gmail.com, så sørger vi for det!
Byhave Medlem
Minimumsbeløb 100,00 Nu er du en af os - fuldgyldigt medlem af byhaverne. Velkommen til! Vi holder løbende arrangementer og hygge, og som medlem er du meget velkommen. Send en email til m.gottschalck@gmail.com, så sender vi nyt og invitationer den anden vej!
Byhave Entusiast
Minimumsbeløb 250,00 Dejligt :-) Som tak for din støtte vil vi gerne have lov at sætte dit navn på listen over sponsorer. Altså, hvis vi må for dig! Send os dit navn sammen med din donation, så kommer det til at pryde vores side. Vi slår dig også til medlem, som du kan læse under punktet "Byhave Medlem". Velkommen til!
Byhave Ven
Minimumsbeløb 500,00 Skønt med nye venner! Når det bliver efterår, sender vi dig poser med blandede frø fra sæson 2015. De er dyrket efter økologiske principper, og du kan starte din egen dejlige have med dem! Du modtager også medlemskab og titel som sponsor - læs mere under punkterne "Byhave Medlem" og "Byhave Entusiast" ovenfor. Husk at sende din adresse til m.gottschalck@gmail.com!
Byhave Soldat
Minimumsbeløb 750,00 Med din flotte støtte gør du en meget mærkbar forskel, som vi er utroligt glade for! Derfor vil vi gerne have lov at vise dig frem i vores nyhedsmail, med billede og en tekst hvor du kan fortælle om din egen kærlighed til byhaver og naturen. Vi tilbyder dig også frø fra 2015-sæsonen, fuldt medlemskab, og en plads som sponsor på vores side - læs om dem i punkterne ovenfor. Velkommen til, og vi glæder os til at vise dig frem!
Byhave Spirit(us)
Minimumsbeløb 1.000,00 TUSIND TAK for din støtte! Vi vil gerne forære dig en flaske af årets kryddersnaps fra byhaven! Kryddersnapsen er skabt ved at plukke udvalgte urter og specialiteter fra haverne - dyrket efter økologiske principper - hvorpå vi sætter dem i vodka eller snaps i nogle måneder, og derefter smager til. Den er sødere, mildere og holder en mindre % end alm. snaps. Virkelig lækker! Du modtager også "Byhave Medlem", "Byhave Entusiast", og "Byhave Ven" med frø. Husk at sende din adresse med!
Byhave Rod
Minimumsbeløb 1.000,00 TUSIND TAK for din støtte! For virkelig at gøre dig en del af byhaverne, sender vi dig både et saml-selv drivhus med frø fra sæsonen 2014, og når det bliver efterår, sender vi dig endnu en portion frø fra sæson 2015! Får du lyst at lave tage nogle billeder eller lave en lille rapportage om dit minidrivhus, er det meget velkomment i vores nyhedsmail! Du modtager desuden punkterne "Byhave Medlem", "Byhave Entusiast", og "Byhave Ven". Send din adresse til m.gottschalck@gmail.com :-)
En times glæde med byhaverne
Minimumsbeløb 2.500,00 Repræsenterer du en virksomhed, eller vil du samle en flok mennesker, som kunne tænke sig et privat foredrag om byhaverne? Så kan du få en dygtig og underholdende urban gartner ud og ændre dit syn på byhaver og grøn urban kultur. En af vores medlemmer er en dygtig foredragsholder, som sender glæde, latter, undren og eftertænksomhed gennem publikum. Benyt denne mulighed for at sprede inspiration og glæde til folk omkring dig.
Partnerskaber