Giv varme til en hjemløs

0,00 kr. 0.00% af 10.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Jacob Mouritzen @jmouritz

medlem siden 5. november, 2014

Om projektet

Den 25 december vågnede jeg op til en iskold julemorgen. Jeg havde haft en dejlig aften med familien, og syntes den isklare vinterdag var den flotteste hidtil. Mens jeg slappede af i et hyggeligt og varmt hjem med glade børn omkring mig, duft af julebag og kaffe på kanden, ramte det mig hårdere end det plejer, at ikke alle er så heldige som jeg. Den klassiske øjenåbner. Ikke nok med at nogle mennesker måtte fejre jul i ensomheden, men de skulle samtidig klare sig igennem årets første nat med bidende frost, velvidende at det blot er begyndelsen. Det var de hjemløse jeg tænkte på, og nu skal de s*tme have en hjælpende hånd!

Juleaften fik jeg en stor, varm og lækker kedeldragt til når jeg går på havnen og arbejder om vinteren. Den er genial da alt kan lukkes til, der er hætte og masser af lommer. Det er det VARMESTE stykke tøj jeg nogensinde har haft på! Jeg bliver trist når jeg ser hjemløse kæmpe med 25 fugtige aflagte tæpper eller en sovepose der har 10 roskildefestivaler bag sig så nu skal det altså være nyt nyt nyt.

Men ikke dyrt. Så snart telefonerne igen var åbne på Harald Nyborgs hovedkontor tog jeg kontakt til dem, og de tilbyder at sælge et ubegrænset antal af termodragten  til 300 kr/stk (normalt 549 kr).

Jeg tror du har regnet ud nu, hvor jeg gerne vil hen. Altså for hver 300 kr kan vi gøre en enorm forskel og klæde et menneske bedst muligt på til en kold vinter. Jeg er ligeglad om de er danske eller udenlandske statsborgere. De skal findes, og de skal have noget lækkert varmt tøj på kroppen, og gerne en lille varm hilsen i inderlommen fra os.

Praktisk information:

-I inderlommen ligger jeg en seddel hvor der er oplyst dato, tid og sted for tilbagelevering af dragterne. Så opbevarer jeg dem sommeren over og deler ud til næste år på ny.

-Bothmaan Photography tager billeder og filmer under hele projektet så i alle kan se til hvem og hvordan tøjet er delt ud.

-Der bliver sendt pressemeddelser til alle relevante medier. Radiostationer, aviser samt tv-stationer.

-Alle kan ved at sende mig en mail (jacob.mouritz@gmail.com, få tilsendt regnskabet for projektet.

 

 

 
Partnerskaber