Koncertforedrag i København - Projekt giv avissælgerne et måltid mad

0,00 kr. 0.00% af 17.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Natasja Lee Dickinson @natasjaleedickinson

medlem siden 23. december, 2014

Om projektet

Jeg ønsker med denne indsamling, at samle ind til at kunne afholde 2 koncertforedrag i København.

Formålet med foredragene er at formidle viden om hjemløshed og rodløshed i Danmark samt dagligdagen ved livet på gaden. Derudover er formålet at rejse økonomisk støtte til Hus Forbi, således at det bliver muligt for Hus Forbi at tilbyde deres avissælgere sunde og regelmæssige måltider.

Sunde og regelmæssige måltider vil øge avissælgerens sundhed og livskvalitet Dernæst vil det at spise sammen skabe et socialt fællesskab, og mindske den psykiske sårbarhed, samt styrke selvværdet og livskvaliteten.

Sociale fællesskaber kender mange af Hus Forbis sælgere mest som noget man bliver holdt udenfor. Et socialt fællesskab er utroligt vigtigt for alle mennesker, og kan i mange tilfælde bidrage til at fastholde og øge motivationen, for at man gennem egen virksomhed kan forbedre ens livssituation, f.eks. ved at sælge Hus Forbi.

Jeg har haft en tæt kontakt til Hus Forbi, hvor jeg har spillet til blandt andet sælgernes julefrokost, deres årlige sommertur og til hjemløsedagen. Derfor har jeg også mødt sælgerne og de øvrige socialt udsatte, som er brugere af sekretariatet på godt og ondt. Jeg har dermed haft fornøjelsen af at opleve deres skønne, skøre og skæve personligheder.

Jeg vil med dette projekt gerne rejse midler til Hus Forbis avissælgere, så de kan få mulighed for sunde og regelmæssige måltider, samtidig med at jeg får formidlet og fortalt deres historier.

Et koncertforedrag indeholder musik, fortælling, og en Hus Forbi sælger, som gæst der fortæller om livet som rodløs. Der vil være fortællinger om livet på gaden, nedturen, og kampen for at komme op igen.

Hvert koncertforedrag koster kr. 8500,- hvoraf de kr. 5000,- går direkte til Hus Forbi, de øvrige penge går til musiker, Hus forbi sælger, lydmand og transportomkostninger.

Læs mere om hele projektet her: http://www.natasja-dickinson.dk/projekt-giv-avissaelgerne-et-maltid-mad/

Varme tanker
Natasja Lee Dickinson

 
Partnerskaber