Støt danskere i arbejds-nød inden nytår!

5.300,00 kr. 106.00% af 5.000,00 kr.

4

crowdfunders
udløbet
Foreningen Samfundsnytte @6991346844

medlem siden 19. december, 2014

Om projektet

Hjælp vanskeligt stillede til god og meningsfuld beskæftigelse - inden Nytår!


Vi tilbyder gratis forløb til vanskeligt stillede mennesker og har gennem det seneste år bevist, at stærk og aktiv investering i udfordrede mennesker giver effektiv beskæftigelse og meningsfulde liv. Vores vision er at bidrage til et velfungerende samfund, hvor mennesker trives.

Foreningen Samfundsnytte er i 2014 gået fra en lille frivillig og privat finansieret forening, til en velafprøvet og fondsstøttet professionel NGO med fast sekretariat og en velbemandet socialøkonomisk virksomhed til at betjene klienterne.

For at kunne hjælpe endnu flere, har vi brug for din hjælp og støtte nu!



Vores indsats


Vores niche er at finde og skabe jobs, der passer præcist til vores klienters behov, ønsker og talenter, og som arbejdsmarkedet og Jobcentrene tit overser. Dermed etablerer vi jobs, som giver vores klienter nye muligheder og som samtidigt ikke tager muligheder fra andre arbejdssøgende.

Vi har arbejdet med alt fra den gennemsnitlige arbejdsløse, over deprimerede og PTSD-ramte til akademikere, journalister og håndværkere. Fælles for alle har været, at de har haft en stor vilje til at bidrage til samfundet, men ikke har fået muligheden for at udnytte deres potentiale.

Vi støtter helhedsorienteret klienten på de nødvendige måder ved at opkvalificerer, motiverer og investerer så meget, som det nu er nødvendigt for at skabe en bæredygtig jobs- og livssituation baseret på den enkeltes talenter, lyst og resurcer.

Derudover er der ofte tale om positioner, som er til stor gavn for samfundet indenfor udvikling, kommunikation, forskning, håndværk, mm.

Det koster mange penge og meget tid, men betaler sig selv mange gange hjem over det efterfølgende liv for både den enkelte og samfundet som helhed.

Vores kapacitet er på alle punkter vokset støt igennem tiden. Men det er antallet af klienter med behov for vores hjælp også, og det vil vi meget gerne vil gøre noget effektivt ved. Derfor beder vi nu om din hjælp, så vi kan hjælpe endnu flere i 2015.

Sådan kan du støtte os


Støt os ved at give et bidrag afhængig af din situation (jobsøgende, studerende og pensionister 50 kr/år, andre 250 kr./år og virksomheder fra 250 kr./år). Med et bidrag får du et medlemskab af foreningen for 2014 og 2015.

Som medlem får du adgang til vores arrangementer, du får medindflydelse (stemmeret) til vores generalforsamlinger, og vi holder dig løbende orienteret om hvad dine penge går til.

Ved at støtte os så vi opnår 300 medlemskaber og 101 donationer inden nytår, sikrer du os 500.000 kr. ekstra fra private donatorer – til brug for at hjælpe ekstra mange klienter i 2015.

Du kan se nuværende antal medlemmer og donationer ved at klikke her.

Du kan læse mere om Samfundsnytte, vores klienter, medarbejdere og støtter på Samfundsnyttes webside www.samfundsnytte.dk. Du kan følge med, kommentere og debattere på Samfundsnyttes Facebook
Donation
Minimumsbeløb 20,00 Vi modtager donationer af enhver størrelse. Hvis du virkelig vil hjælpe os, beder vi dig donere minimum 200 kr. Den danske skattelovgivning kræver nemlig minimum 100 donationer på min. 200 kr. for at man kan fungere effektivt som forening.
Medlemskab: Arbejdssøgende, pensionister og studerende
Minimumsbeløb 50,00 Et medlemskab for arbejdssøgende, pensionister og studerende er billigere, men hjælper stadig vanskeligt stillede arbejdssøgende og giver dig ret til: At modtage vores nyhedsbrev Adgang til generalforsamling Stemmeret på generalforsamlingen Adgang til evt. andre medlemsarrangementer
Medlemskab: Privatperson
Minimumsbeløb 250,00 Et privat medlemskab hjælper vanskeligt stillede arbejdssøgende og giver dig ret til: At modtage vores nyhedsbrev Adgang til generalforsamling Stemmeret på generalforsamlingen Adgang til evt. andre medlemsarrangementer
Medlemskab: Virksomhed, basis
Minimumsbeløb 250,00 Jeres firmanavn vises på vores hjemmeside, hvis I ønsker det, og medlemskabet giver jer ret til: At modtage vores nyhedsbrev Adgang til generalforsamling Stemmeret på generalforsamlingen Adgang til evt. andre medlemsarrangementer
Medlemskab: Virksomheds, udvidet
Minimumsbeløb 2.500,00 - Jeres firmanavn vises på vores hjemmeside, hvis I ønsker det. - Vores logo og navn vises på jeres hjemmeside, hvis I ønsker det - Jeres medarbejdere får mulighed for at melde sig ind I foreningen for 50 kr./år/person. - Og medlemskabet giver jer ret til: At modtage vores nyhedsbrev Adgang til generalforsamling Stemmeret på generalforsamlingen Adgang til evt. andre medlemsarrangementer
Medlemskab: Virksomheds, partner
Minimumsbeløb 25.000,00 Som Udevidet Virksomhedsmedlemskab, plus design af et fokuseret forløb rettet til udsatte medarbejdere. Fx i forbindelse med omstrukturering. Dette forløb vil blive udviklet i tæt dialog med jer. Kontakt direktør Pouline Middleton på pouline.m@samfundsnytte.dk for at høre mere.
Partnerskaber