Læringsrebellerne

0,00 kr. 0.00% af 50.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Kristina Brinck @profilskolen

medlem siden 12. december, 2014

Om projektet

Havde du en optur, da du gik i folkeskole?

Ja? Måske var det fordi, der var en helt speciel lærer eller anden person, der fattede dig?

Lige nu har Læringsrebellerne en optur i selvværd. De har netop opdaget et potentiale med egne ideer.

Vi ser nogle drenge, der vokser både fagligt og socialt. Det gør vi, fordi der er et netværk af ildsjæle, lærere og virksomheder, der har knoklet i månedsvis for at skabe det bedste læringsforløb for de skoletrætte rebeller. Et iværksætterforløb – fordi vi tror på, at de kan mere, end de får lov til at vise i de almindelige skolerammer.

Støt en rebel og gør en forskel for læring.

Læringsrebellerne er nu 9 drenge fra 7. og 9. klasse, der ca. 4-8 timer om ugen træner forretningsmodeller, logo, design, kunderelationer og meget, meget mere. I virkeligheden træner de kompetencer, de ikke bør mangle, når de en dag står på den anden side af muren. Sammen med unge iværksættere fra Business Lift-off (HHX) hjælper vi dem med at drømme, handle og at turde se fremtiden med nye øjne. Det er vores ønske, at de skal motiveres og udfordres i en større mængde, så deres fantastiske drive kommer i spil.

Må jeg få din kuglepen? Måske lidt papir?

Vi er kommet langt uden økonomi. Nu har vi dog brug for jeres hjælp. Rebellerne har brug for midler til redskaber såsom bærbare computere, computertasker og kontorartikler til deres ny opførte kontorlokaler. Virksomhedsidéerne sprudler, men pengene er små.

Hvis projektet finder de rette midler, vil det være muligt at give flere læringsrebeller en unik chance for at deltage i talentprogrammet og derigennem huske folkeskolen som et sted, der giver mening for alle.

Følg projektet på instagram på @profilskolen.

Læs PIXI for projektet: https://app.box.com/s/7ddsyn9dcqkhcjrpt1q7

For flere detaljer om projektet, kontakt projektkoordinator,

Kristina Brinck på krra-skole@aalborg.dk eller ring på +45 22722598.

KH

#Læringsrebellerne.
Partnerskaber