Koncerter i StudieStuen

2.822,00 kr. 134.38% af 2.100,00 kr.

15

crowdfunders
Udløbet
StudieStuen @studiestuen

medlem siden 21. november, 2011

Om projektet

Hej!

Hvis du ikke har været i StudieStuen før, kan vi fortælle dig, at det er Odenses hyggeligste bogcafé – udelukkende drevet af frivillige kræfter. Vi ligger i hjertet af Odense, Nedergade 12, og åbner hver eneste dag vores døre for alle byens studerende og enhver anden, der har brug for et sted, hvor man kan købe bøger og billig kaffe (5 kr) og sidde og læse i byens hyggeligste studieomgivelser.

Hver måned afholder vi også 5-8 events om aftnen, der enten er faglige, hyggelige, festlige eller en kombination. Nogle af de mest populære events, vi afholder, er vores månedlige koncerter.
Vi vil rigtig gerne fortsat holde koncerter, og det kræver, at vi betaler KODA, som varetager de spilleglade musikeres rettigheder (for det fortjener de). En koncert koster omkring 350,-, penge vi desværre ikke har tilovers fra vores kaffe og bogsalg efter vi har dækket vores månedlige udgifter, og vi må derfor bede om en ekstra hånd – det er her du kommer ind i billedet:

Giv os en håndsrækning ved at donere lidt (eller meget) til StudieStuens koncerter. Jo flere penge, vi får ind, jo flere koncerter kan vi holde i 2015:

2100 kr. = 6 koncerter

2800 kr = 8 koncerter

3500 kr = 10 koncerter

4200 kr = 12 koncerter

Vær med til at støtte Odenses musikalske miljø, og hyg dig i StudieStuen til vores dejlige koncerter, som selvfølgelig er gratis for alle donorer.

Mange varme klem og på forhånd mange tak fra os alle sammen nede i StudieStuen
Partnerskaber