Kom til VM i alpint skiløb med Christoffer Faarup

14.474,00 kr. 14.47% af 100.000,00 kr.

43

crowdfunders
Udløbet
cfaarup @cfaarup

medlem siden 24. september, 2014

Om projektet

Kom til VM i alpint skiløb med Christoffer Faarup

Støt med 100 kr. og få dit navn på den officielle skijakke 

Hej!

Jeg hedder Christoffer Faarup og er Danmarks bedste alpine skiløber. Mit mål er at blive verdens bedste. Lige nu træner jeg op til VM i Vail, Beaver Creek, i februar 2015. På lidt længere sigt vil jeg gerne med til OL igen – næste gang er i 2018 i Sydkorea.

Min familie og jeg er flyttet til Hafjell i Norge, så jeg kan træne hver eneste dag. Jeg læser en bachelor i økonomi på Lillehammers universitet og træner sammen med nogle af de bedste norske skiløbere.

Men det er dyrt at stå på ski og min familie og jeg betaler næsten det hele selv. Skiløb på eliteplan er lille sport i Danmark, og derfor er støtten fra de officielle kanaler ikke nok til at dække mine udgifter til bl.a. træning, konkurrencer og udstyr. Derfor har jeg brug for din hjælp.

Det koster mig 100.000 kr. (inkl. forberedelse) at komme til VM i Vail i februar 2015.

Hvis du støtter mig med 100 kr. får du dit navn på min officielle skijakke, som jeg har på under hele VM og under alle interviews i medierne.

Selvom jeg skulle nå mit mål på 100.000 kr., er al støtte derudover velkommen, og vil gå til at dække mit daglige træningsoplæg frem til OL. Og du vil selvfølgelig stadigvæk få dit navn på jakken.

Jeg glæder mig til at få dig med til VM og repræsentere dig og Danmark.

Mange hilsner

Christoffer

OBS: Du får fornavnet på jakken.
Partnerskaber