Egnsspillet i Randers 2014

51.065,00 kr. 102.13% af 50.000,00 kr.

46

crowdfunders
Udløbet
kastalia @kastalia

medlem siden 14. september, 2014

Om projektet

Teaterskolen Kastalia fra Randers er stødt ind i en udfordring. De forventede bidrag til dette års egnsspil er mindre end forventet. Vi mangler 100.000 kr. , der helst skal være os i hænde indenfor 8 uger. Egnsspillet skal opføres i Randers d. 15.-16. november 2014. Der skal bruges penge på lokaler, lyd, lys, kostumer, scenografi, rekvisitter, opsætning, manuskript, musik og meget mere.

Vi kæmper for at skrabe så meget som muligt ind i alle mulige hjørner og kroge af Randers og omegn, men det er svært i disse tider. Nu forsøger vi os med at samle 50.000 kr. ind på crowdfunding.

Vi har brug for din støtte. Du kan være med til at få Randers Egnsspil 2014 op at stå på bedst mulige vis. Støt os med et beløb, og vi vil vise dig vores taknemmelighed igennem incitamenterne i højre side af skærmen.


Et hvilket som helst beløb tæller i kampen mod uret.

Mange hilsner
Folkene bag Teaterskolen Kastalia
Anja og Lisbeth

Yderligere info:
Egnsspillet opføres af 130 børn og unge i aldersgruppen 8-23 år.  Det er et kæmpe teaterprojekt med et historisk perspektiv. Der bliver syet kostumer til alle de optrædende, der laves lyd, lys, musik og scenografi af lokale.
Historien tager udgangspunkt i anklagen imod Kirsten Jensdatter. Hun står anklaget for kogleri og djævelsk kunst. Kvinders forhold og liv belyses i forskellige tidsperioder igennem spillet helt frem til i dag.

Manuskriptet er skrevet af Julie Johanne Kirkegaard.

 
Partnerskaber