Power.Porcelæn.Poesi.

12.400,00 kr. 31.00% af 40.000,00 kr.

4

crowdfunders
udløbet
Tine Vitkov @tinevitkov

medlem siden 18. august, 2014

Om projektet

Vær med til at skabe en unik kunstfilm hvor Louise Hindsgavls monstrøst hybride porcelæns-væsner møder Thomas Agergaards forunderlige musik i et spektakulært sceneri.

I filmen vil musikken og porcelænet smelte sammen i en undersøgelse af, hvordan menneskelige relationer udfoldes og forandres.

I kraft af den stærke musiske og visuelle iscenesættelse, vil beskueren opleve alt fra undren og refleksion til latterudbrud og provokation.

Det lyder flot, men faktum er:

Vi har brug for DIN hjælp for at lykkes med det..

Filmen produceres i forbindelse med Louise Hindsgavls hidtil største soloudstilling, POWER. PORCELÆN. POESI..Her er Louise Hindsgavls porcelænsfigurer iscenesat i en række tableauer, der blæser værkernes fortællinger op i enorm skala.

Inspireret af Louise Hindsgavls grænseoverskridende værker har Thomas Agergaard komponeret helt ny musik til udstillingen, og i filmen fremføres musikken live blandt porcelænsfigurerne, i udstillingens scenografi. De medvirkende musikere er Randi Pontoppidan på vokal og elektronik, Simon Toldam på cembalo og keyboards og Thomas Agergaard på saxofon og fløjte.

Med denne kunstfilm vil dansk kunst i international klasse kunne nå ud til et langt bredere publikum, og udstillingen POWER. PORCELÆN. POESI., inklusiv Thomas Agergaards skræddersyede musik, får et velfortjent efterliv.

Disse kunstnere har arbejdet hårdt i mange år; de er dybt originale og virtuose indenfor hvert deres felt, og har fortjent et velplaceret skub FREMAD.

Vores crowdfunding vil gå til at  honorere holdet bag filmproduktionen:  musikerne, instruktør, scenograf, fotograf samt postproduktion af selve kunstfilmen: klip, grading osv.

Resultatet kan vi glæde os over sammen.

Som tak for din hjælp er vi mere end glade for at kunne give noget igen.

Udstillingen kan opleves på Rønnebæksholm til og med de 7. september 2014 og fortsætter herefter på Skovgårds Museet i Viborg fra den 19. september 2014 til den 19. januar 2015.

Hvis du støtter projektet, får du naturligvis gratis adgang til udstillingen Power.Porcelæn.Poesi., enten på Rønnebæksholm eller Skovgaards Museet. Vores crowdfunding konsulent opdaterer gæstelisten dagligt.

Her kan du læse om Louise Hindsgavl: www.louisehindsgavl.dk 

Her kan du læse om Thomas Agergaard: www.thomasagergaard.com

medvirkende musikere: www.simontoldam.com, www.randipontoppidan.com

www.roennebaeksholm.dk

www.skovgaardmuseet.dk

www.christofferegelund.dk

 
gratis adgang til udstillingen Power.Porcelæn.Poesi.
Minimumsbeløb 50,00 du får gratis adgang til udstillingen Power.Porcelæn.Poesi på Rønnebæksholm i Næstved eller på Skovgaard Museet i Viborg. Vores crowdfundingkonsulent opdaterer gæstelisten dagligt.
Signeret plakat
Minimumsbeløb 150,00 du får en signeret plakat fra udstillingen Power.Porcelæn.Poesi og en varm tak.
signeret plakat og katalog
Minimumsbeløb 250,00 du får signeret plakat og katalog fra udstillingen Power.Porcelæn.Poesi.
Premiere-invitation, signeret plakat og katalog og lodtrækning om Hindsgavl figur, værdi 5000 kr.
Minimumsbeløb 1.000,00 fri entré for én person til visning af kunstfilmen Power.Porcelæn.Poesi., onsdag d. 17.12.2014 kl. 17 i Galleri Egelund i København. I forbindelse med visningen vil der være et oplæg v/ kunstneren Louise Hindsgavl og solo-performance af komponisten Thomas Agergaard. Ved arrangementet vil der ligge en en signeret plakat og katalog fra udstillingen Power.Porcelæn.Poesi., klar til dig. Sidst men ikke mindst deltager du i lodtrækningen om en nummereret figur af Hindsgavl, værdi 5000 kr.
Nummereret Figur af Louise Hindsgavl
Minimumsbeløb 5.000,00 For hver donation på 5000 kr får du en nummereret figur af Louise Hindsgavl, fri entré for to personer til visning af kunstfilmen Power.Porcelæn.Poesi i Galleri Egelund onsdag d. 17.12.2014 kl. 17 og signeret plakat samt signeret katalog fra udstillingen Power.Porcelæn.Poesi. Figurene bliver produceret i november og kan afhentes på Galleri Egelund, i kunstnerens værkssted eller på Skovgaard Museet, efter aftale.
Partnerskaber