Bæredygtig Afgangskollektion

5.000,00 kr. 100.00% af 5.000,00 kr.

15

crowdfunders
Udløbet
kittbuch @kittbuch

medlem siden 4. august, 2014

Om projektet

Bæredygtig mode


Modebranchen har et stigende ønske om at inddrage bæredygtighed. Det er bare svært at finde bæredygtige materialer der passer med mit æstetiske udtryk, især hvis jeg skal finde dem lokalt. Samtidig er modeverdenen præget af hård økonomisk konkurrence, og bæredygtige materialer er ofte dyre. Men jeg vil gerne være med til at gøre en indsats for bæredygtig mode, så til modeugen i vinteren 2015 vil jeg lave en kollektion med temaet æstetik versus bæredygtighed. Jeg vil undersøge, hvordan man kan skabe en kunstnerisk interessant æstetik med en profil, der i videst mulige omfang er bæredygtig. Jeg har brug for midler til at producere kollektionens beklædningsstykker, og derfor forsøger jeg mig med crowdfunding.


Jeg håber I er mange der vil støtte op om mit projekt . Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at sende en mail til kittbuch@gmail.comFakta om projektet  • Kollektionen kommer til at bestå af tre til fem sæt tøj.

  • Pengene kommer til at gå til materialer og promovering (herunder et fotoshoot).

  • Du kan se de ting jeg har lavet indtil videre på min facebookside: Skröbelig by Kitt Buch (kig under albums).

  • Jeg lægger løbende billeder fra mine design- og produktionsprocesser op facebooksiden.

  • Jeg præsenterer kollektionen i forbindelse med Copenhagen Fashion Week i vinteren 2015 sammen med foreningen Fashion Collective Cph.

  • Jeg laver projektet i forbindelse med mit bachelorprojekt på Håndarbejdets Fremme.

  • Dette er mit første spadestik til en bæredygtig og etisk forsvarlig vej ind i modeverdenen.

  • Billedet er en collage af tidligere designs og skitser til dette projekt. Det er en slags glimt af min æstetik.

  • Du får incitamenterne tilsendt i løbet af marts måned, når kollektionen er fremvist.


Baggrund


Som beklædningsdesigner fra Margrethe Skolen (2008) og snart uddannet tekstilformidler fra Håndarbejdets Fremme, ligger samspillet mellem bæredygtighed og mode mig meget nært. Det danner udgangspunkt for mit bachelorprojekt, som jeg afleverer i december 2014. I bachelorprojektet har jeg valgt - ud fra en akademisk vinkel - at undersøge begrebet bæredygtighed i forbindelse min egen æstetik som designer.


I dette projekt vil jeg anvende den viden til at researche, udvikle og producere en kollektion på tre til fem hele sæt tøj der efterlever principperne for bæredygtighed så vidt muligt. Min tanke er at udskifte alle de materialer som jeg kan i min kollektion med mere bæredygtige og eventuelt alternative materialer.

 

 
Partnerskaber