Inside Outside

540,00 kr. 5.68% af 9.500,00 kr.

5

crowdfunders
udløbet
nynnesavery @nynnesavery

medlem siden 27. juli, 2013

Om projektet

Inside Outside” er titlen på et af mine malerier, men samtidigt også titlen på den kommende store udstilling, jeg arbejder på. Her tager jeg udgangspunkt i samlingerne af skeletter på Zoologisk Museum (Kbh.) og Naturhistorisk Museum (Paris). De store linjer i skeletterne og den mangfoldighed af arter, jeg her har set, finder jeg utroligt interessante. I oliemalerierne vægter jeg både selve skeletterne og omgivelserne som bagrunde, slagskygger og refleksioner i glasmontrerne, som indgår i kompositionerne. ”Inside Outside” skal derfor forstås på den måde, at skeletterne repræsenterer det inderste i de fleste dyr, mens omgivelserne i dette tilfælde repræsenterer det ydre.

Den udstilling, som hele projektet munder ud i, bliver en hyldest til jordens mangfoldighed. Som et ekstra krydderi på projektet, er jeg blevet inviteret til Novi Sad (Serbien) i slutningen af august 2014. Her skal et af de billeder, der er færdige, tegnes op og væves til en gobelin, der vil indgå i deres samling.

Pengene på dette projekt går til store lærreder og maling. Her bliver motiverne et kig ind i nogle af de store havdyr og en caravane af skeletter. Hvis vi når 15.000,- vil der også blive udgivet et katalog.
Billeder kan bl.a. ses på Nynne Saverys side på facebook og hjemmesiden, hvor du også kan læse mere om mig:
Partnerskaber