Hjælp en iværksætter på vej

10.536,00 kr. 105.36% af 10.000,00 kr.

31

crowdfunders
udløbet
stroe @stroe

medlem siden 19. marts, 2014

Om projektet

Synes I ikke, det er svært at finde lækker kunst til væggen, som skiller sig ud fra alt det masseproducerede og overfladiske, der præger markedet i dag? Det gør jeg! Derfor er jeg i gang med at starte virksomheden Strö, som skal bryde med den tendens og byde ind med et produkt som både er mere personligt og eksklusivt.

Strö er virksomheden bag et bredt udvalg af autentiske, håndtegnede plakater, som kun vil blive solgt i et begrænset oplag på 25 print af hvert design. For at sikre kunderne eksklusivitet, vil de naturligvis både være nummererede og signerede. Bag hver tegning er der lagt utallige mængder af tid og kærlighed for at skabe et udtryk, der både udsmykker og skaber stof til eftertanke. For at skabe alsidighed og anerkende den brede smag, vil tegnestil, teknikker og motiver klart variere og eksperimentering er kært velkommen. Og Hey! Jeg er selvfølgelig kæmpe fan af miljøet. Derfor skal alle plakater printes på genbrugspapir.

Plakaterne vil kunne købes online på Strös egen webshop, men skal også kunne findes i pop-up-shops i diverse specialforretninger, da kunderne i sådanne forretninger også går op i det gode håndværk og imod masseproducerede, standardiserede varer.

Strös webshop går for alvor i luften d. 1. juni, men for at realisere den drøm, har jeg brug for din hjælp. Se hvorfor, og hvordan du kan hjælpe i videoen nedenfor.

Tusinde tak for din tid! Kærligst Melanie

https://www.youtube.com/watch?v=XA5F6ZaqTsQ&feature=youtu.be
Partnerskaber