MatBog.dk

2.624,00 kr. 5.25% af 50.000,00 kr.

7

crowdfunders
Udløbet
Frank Villa @frankvilla

medlem siden 23. juli, 2013

Om projektet

Skal skolebøger være gratis?

Dette er udgangspunktet for mit projekt med MatBog.dk som jeg startede i 2008 og har bygget på hobbybasis lige siden. Ideen er at fremstille en matematikbog til brug i danske gymnasier som ligger GRATIS tilgængelig på internettet, samtidigt med at den LANGT BEDRE end de eksisterende matematikbøger! MatBog har et klart mål om at blive større, bedre, mere læsevenlig, mere fleksibel, mere opfindsom og mere inspirerende end alle de andre matematikbøger .

Men naturligvis er der omkostninger der skal dækkes, og jeg drømmer også om at få noget som ligner en timeløn for de tusindvis af timer som jeg har lagt i projektet (og kommer til at lægge fremover). Dette kan dog realiseres for langt mindre pengebeløb end de svimlende formuer som de traditionelle forlag skraber ind på deres middelmådige (og næsten ens) papirbøger.

Derfor sigter jeg efter en "freemium"-model hvor selve lærebogsmaterialet er gratis for alle og enhver, men hvor skoler tegner (billige!) abonnementer til yderligere webfunktioner, såsom opgaver, ordbog, social interaktion mellem læserne (!), mulighed for at hente bogmaterialet i kindle-format (!) eller skrevet med en dysleksivenlig font (!) og masser af andre  nyskabelser i forbindelse med matematikbøger. (Ting med udråbstegn er der ingen matematikbøger som nogensinde har tilbudt før).

Men før skolerne vil købe abonnementer har jeg brug for at fortælle dem at muligheden eksisterer. Og reklamer koster penge.

Derfor trygler jeg nu JER, kære crowdfundere, om et økonomisk boost som jeg kan bruge til at markedsføre ideen med.

 

 

 
Partnerskaber