Ferie for alle børn i Holbæk

0,00 kr. 0.00% af 20.000,00 kr.

0

crowdfunders
Udløbet
Nicolas Dziegiel @nicolasdziegiel

medlem siden 21. april, 2013

Om projektet

JCI HOLBÆK PRÆSENTERER PROJEKTET - " FERIE FOR ALLE BØRN I HOLBÆK "

Hvem  er JCI Danmark

JCI Danmark er en landsdækkende organisation med omkring 1.000 medlemmer i lokale afdelinger over hele landet.

Der er omkring 60 afdelinger fordelt over hele landet og medlemstallet svinger fra 15-50 medlemmer pr. afdeling.
JCI medlemmer er 18-40 årige professionelle og entreprenører, som har meldt sig ind i en lokal JCI afdeling.

Vi mødes, lærer og udvikler os både fagligt og personligt. Vi skaber positiv forandring. Vi uddanner os til at blive bedre ledere.

Vi udfører projekter indenfor områderne Individuel udvikling, Erhvervsaktiviteter, Samfundsrelaterede projekter og Internationalt samarbejde.

 

PROJEKT BESKRIVELSE:
For 3. år i træk planlægger og arrangerer JCI Holbæk projektet ”Ferie for alle børn i Holbæk”.

Projektet har til formål at skabe mulighed for, at børn fra mindre ressourcestærke familier kan komme på sommerferie.
Flere og flere børn oplever at komme tilbage efter sommerferien og må lægge øre til kammeraternes ferieoplevelser uden selv at kunne berette noget.

Alle børn har behov for at komme lidt væk fra dagligdagen og få styrket selvværdet og kammeratskabet gennem muntre oplevelser og nye himmelstrøg. Det er imidlertid ikke alle familier, der har råd eller mulighed for at tage deres børn med på ferie.
Dette har JCI Holbæk valgt at gøre noget ved...
I uge 28 drager 7-8 frivillige fra JCI Holbæk til Sverige med børn i 10-12-års alderen. På turen skal børnene prøve kræfter med alt, hvad der hører sig til i den vilde svenske natur; teltovernatning, mad over bål, kanosejlads, bygning af tømmerflåde og meget andet. Herudover skal de gennemføre udfordrende teambuilding-øvelser, der har til formål at styrke børnenes selvværd og sammenhold.

Der skal selvfølgelig også være tid til sjov og ballade, men formålet med aktiviteterne er at give børnene oplevelser, som de stolt kan fortælle om, når de kommer tilbage til skolen og kammeraterne efter ferien.
Se video fra vores tur sidste år -> https://www.facebook.com/photo.php?v=10151016128156768&set=vb.428703977159273&type=3&theater

JCI Holbæk har de to forudgående år høstet stor lokal anerkendelse for projektet ”Ferie for alle børn i Holbæk”. Projektet har opnået stor eksponering i både skrevne medier, radio og på de sociale medier – projektets officielle facebookgruppe er allerede oppe på 650 ”likes”.
Også uden for Holbæk har folk fået øjnene op for projektet. Bl.a. har JCI Holbæk i 2011 vundet en anerkendelses-award i JCI Danmark for projektet, samtidig med at projektet blev indstillet til en award i internationalt regi.

Projektet gennemføres udelukkende på baggrund af frivillig arbejdskraft, men for at turen kan være helt uden omkostninger for de deltagende børn, søger vi naturligvis efter sponsorer, der er villige til at bidrage med et tilskud til projektet.

Alle som bidrager med et indskud, vil få mulighed for, at følge vores tur til Sverige " dag for dag ". Du vil også blive nævnt i vores takke liste på vores FB, og i Holbæk lokalavis.Herudover tager vi også gerne imod andre sponsorater end penge, der kan være anvendelige på en eventyrferie til Sverige (slik, t-shirts, telte, soveposer m.v. – her sætter kun fantasien grænser).
( Information til virksomheder eller privat personer, som vil give et bidrag, på 2000 kr. eller derover. )

Som sponsor for Ferie for alle børn i Holbæk vil man først og fremmest bidrage til at give børnene en oplevelse for livet. Herudover bliver samtlige sponsorers navn nævnt i en stor helsides takkeannonce i Nordvest Nyt, på ”Ferie for alle børn i Holbæk”s facebookside, samt på en stor sponsorvæg, som vil blive stillet op og fotograferet sammen med børnene på afrejsedagen.


 
Partnerskaber