Ord Til Ro

200,00 kr. 5.71% af 3.500,00 kr.

2

crowdfunders
Udløbet
kristofferfro @kristofferfro

medlem siden 1. februar, 2013

Om projektet

Stress og udbrændhed er en landeplage. En af måderne at imødegå de krav der stilles fra både arbejde, familie og en selv, er at lave regelmæssige afslapningsøvelser.

Målet er at producere 4 guidede afslapningsrejser af høj kvalitet både hvad angår musik, stemmeføring og produktion i foråret 2013. Din hjælp vil gå til produktion af studieoptagelser, postproduktion og redigering. Øvelserne får varierende længder, så de passer til den tid man har til sin rådighed – 10-15-20-25 minutter, og bliver lavet i to versioner – en mandstemme og en kvindestemme, da vi erfaringsmæssigt ved at netop stemmens påvirkning har stor betydning for den dybe afslapning og indre ro.

Alt sammen for at sikre at den tid man bruger på afslapningsøvelser er udbytterig.

Samtidig vil vi gerne gøre øvelserne maksimalt tilgængelige via Itunes, spotify og til android.

Vi håber på hjælp til projektet, der vil åbne muligheden for mange flere for at få direkte adgang til dansktalende kvalitetsafslapning i toget, i sofaen eller i hængekøjen – og dermed et bedre og mere harmonisk liv.
Vi vil sætte kæmpe pris på enhver hjælp – også hvis du deler denne side i dine sociale medier, da du jo er den første kender til projektet, som vil kunne give flere et bedre, sundere og gladere liv.

Tak!

”Vi” er Thomas og Kristoffer Frøkjær. Kristoffer har gennem mere end 25 år gjort brug af meditation og afslapningsøvelser. Han har sideløbende uddannet sig indenfor mentale træningsteknikker. Thomas musiker med en alsidig instrumentbeherskning og stor erfaring.

Partnerskaber