Skuespillere på klaustrofobiens rand.

50.940,00 kr. 101.88% af 50.000,00 kr.

48

crowdfunders
udløbet
Campingteatret @campingteatret

medlem siden 17. december, 2012

Om projektet

Campingteatret: 1 vogn, 3 mennesker, 2 hunde, flere måneders turné hvert år og så kun på nærmest 2 m2...

Campingteatret startede i efteråret 2008 udfra tanken om, at skabe et uafhængigt teater. Ideen om at lave interaktivt teater som involverer publikum, og finde alternative spillesteder såsom campingpladser, festivaller og marketspladser, var også en del af grundtanken.
Campingteatret består af tre uddannede skuespillere. Vi havde premiere på vores første forestilling d.4/7 2009.

Vores forestilling, sæson 2013 ”Noget for noget”, er den femte turné vi drager ud på i sommerlandet. De sidste 4 år har vi spillet omkring 200 forestillinger, og vi har bla. spillet på: Halmstad Internationella Gatuteaterfestival, Helsingør Internationale Gadeteaterfestival, Røde Kors Flygtningecenter Søllested, Hallingelille Økologisk Marked, i Lübeck og Kappeln og et hav af campingpladser.

Forestillingen handler om det lille omrejsende cirkus ”Cirkus Mustacio”. Her møder vi cirkusdirektøren Mustacio, som er lidt af en hidsigprop, når det ikke går efter hans hoved. Diva, cirkuset´s dronning, som trods sin moderlighed, tit får selv direktøren til at bukke og neje for sig. Og nederst i hierarkiet, den drilske klovn Nienke, som er direktørens hårdtarbejdende assistent.

Karaktererne taler hovedsageligt volapyk, så alle nationaliteter kan forstå handlingen.

Vi er i Campingteatret inspireret af Commedia dell‘ Arte, og den klassiske komedie som Gøg og Gokke og Charlie Chaplin. Campingteatret er også meget inspireret af Zirkus Nemo. Det er vores ønske at udfordre det gængse,
sprænge rammer, og være iværksættere indenfor vores felt.
Vi ønsker din hjælp til:

Som et lille teater der lige akurat løber rundt, er det umuligt for os at lægge penge til side for at spare op til en bil. Vi lejer hvert år en kassevogn, men det er begrænset hvor lang tid vi har råd til at have den, kilometer antal og hvor mange lande vi kan tage rundt i, da alt dette gør prisen dyrere. Vores ønske er at udvide teatret til hele europa, og være på turné i længere tid og det er ikke muligt med mindre vi køber en bil.

Vi har en campingvogn der er med i forestillingen, men vi bor også tre voksne mennesker og to hunde i den under hele turneen, og derved har vi ingen privatliv i op til flere måneder af gangen.
Vi har fundet en brugt bil der dækker vores behov. Den fungere både som minibus, der er sengeplads og køkken, den kan trække campingvognen og der er ydermere plads til vores rekvisitter og scenografi.

Med din støtte kan Campingteatret komme længere omkring og kan være med til at repræsentere Danmark på Gadeteaterfestivaler rundt om i hele europa. Vi har allerede kontakter til store festivaler i bla. Frankrig, Belgien og Slovenien.

Campingteatret er selvfinansierende og ikke støttet af nogen offentlig instans.

På forhånd tusind tak!
Partnerskaber