DAS RATTENPACK

0,00 kr. 0.00% af 30.000,00 kr.

0

crowdfunders
Udløbet
DasRattenpack @dasrattenpack

medlem siden 6. juni, 2012

Om projektet

DAS RATTENPACK
- er et dansk band med trang til at krybe rundt i undergrunden. Sjældne gange kommer vi op til overfladen og kradser i den fine kulturlak og blander humor og skræk med fascinationen over vores overlevelsestrang. Vi er dyr med meget menneskelig gestik. Vi har ofret os selv til videnskaben og musikken og vi er ikke til at regne med. Musikgenren er kaotisk og indtil der findes kloakfri zoner, kan man ikke regne med nogen stil.

DAS RATTENPACK ER AKTUEL PÅ FYN
DAS RATTENPACK har i øjeblikket succes med deres himmelske musik på FYNS KUNSTMUSEUM, Odense indtil 5 august 2012. Her kan de høres på 2. sal i tilknytning til Janum & Falkenbergs udstilling: UNIVERSETS GÅDER.

DIGITALE UDGIVELSER
DAS RATTENPACK udgav deres første track "Boy Come Over" i 2009.
Das Rattenpack har i en del år truet med at udgive albums, men da der er stor forskel på musigenren, bliver det til hele 2 debut-albums.

Inger Bee´s komposionsstil med reverse engeneering, vil markere det electroniske album HIGGS MIRAGE, som udspringer af et behov for at belyse vore fordomme, spejlinger og gåder om os selv og universet. Albummet "HIGGS MIRAGE" med bl. a. SKYGALLERY" fra Fyns Kunstmuseum.

"SET IT ALL TO MUSIC" bliver et album med melodiøse sange af den skønne irske sangerinde Aine Ni Bhriain til Inger Bees musik, i trance-hip-hop-rock og loungestil.... ( see the problem..:0)

Der vil blive søgt om midler til at skære vinylplader til disse udgivelser senere.

VI SØGER PROJEKTMIDLER TIL EN MUSIKVIDEO
"Miss Behave Coaght In A Honeytrack" handler om en meget uforskammet musikreporter fra RULING STONE MAGASIN, Liverpool ved navn Miss Behave. Miss Behave vil tjekke et nyt band ud i Odense og hun tager toget gennem Jylland og Fyn, og med sin frække, arrogante og elegante stil. Hun bliver dog en plage for Das Rattenpack bandet, der lige i det hun ankommer, er ved at optage en musikvideo på et nærmere angivet location. Miss Behave blander sig uforskammet i musikopførslen, men bliver dog indfanget og sidder til sidst fast i en stor pøl honning på gulvet.

BUDGET DER SØGES MIDLER TIL:
Honorar til Miss Behave:Mia Desirée Gramko 2000,-
Fotograf stillbillede/markedsføring: 2000,-
Transportudgifter for 1 statist og 2 fotografer 3000,-
Leje af koncertrum i Odense C, ( Mimeteatret) 3000,-
Catering 1. optagelsesdag til 5 personer 500,-
Catering 2. optagelsesdag til 40 personer 3000,-
Udgifter til leje af 2 videocam + ekstra 2000,-
Lysmand/design til 1 dags optagelse 6000,-
Materialer til stagedesign 5000,-
Tømrer og maler 3500,-
______
Ialt: 30000,-
=======
Partnerskaber