Båden Pan

0,00 kr. 0.00% af 20.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
weber @weber

medlem siden 12. maj, 2011

Om projektet

Pan er ikke bare er en båd, men et coworkingspace. altså en båd der har kontorpladser. Pan kommer til at sejle rundt imellem de forskellige havne i, og omkring København, baseret på den gamle tankegang (og skønheden ved at tage på ferie i en båd), at man bliver på en plads indtil at pladsen udløber (fra havnens side) så det kunne være alt fra 2 dage til en uge. Så hvis du kunne tænke dig skiftende arbejdspladser, og kan lide at arbejde under utraditionelle forhold, så er mit projekt noget for dig.

 

Båden bliver geotagget (så man altid kan se hvor den er) og den kommer til at være selvforsynende med energi også så der er godt internet og et lille køleskab dernede..

 

Hvad er pengene blevet brugt til indtil videre ? Vi har solgt 15 shares a 500 kr - og de er blevet brugt til maling og til en ny kaleche - vi står og skal bruge 20.000 kr til en ny motor, fordi den der er i, er en benzin motor og den er super gammel.

 

Så målet for de næste par måneder er at sælge 40 shares a 500 kr

 

Der skal også laves en hjemmeside til den hvor der er webcam, og hvor man kan booke sig ind, og se hvor båden er lige pt..

 

Ved at man give 500 kr til projektet, får man plads i coworkingspace’t,  i den første sæson at coworkingspace’t åbner op (nok mest sansynligt næste sommer)). Man kan booke sig ind på en af de 4 kontorpladser der kommer til at være i båden. Derudover bliver man også en del af mailinglisten der er omkring båden hvor vi diskuterer vejen frem, og hvor vi arrangerer fester i og omkring båden.
Partnerskaber