Bliv sponsor for BELA racing

0,00 kr. 0.00% af 50.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
søren larsen @bela

medlem siden 29. januar

Om projektet

Hej alle sammen, som i jo nok ved er vi 2 energiske tøser med fart over feltet, benzin i blodet og som elsker fart. Vi har ben i næsen og er begge meget udadvendte.  Vi er 2 stædige tøser som går efter at fuldføre mål vi har sat os for.

Vi har dermed til hensigt at gå efter 1. og 2. pladsen til sjællandsmesterskaberne i 2023.

Hertil bliver det interessant at se hvem af os der bliver 1 og 2? Ingen ved hvem af os det bliver, men vi kæmper selvfølgelig begge for at vinde og hvis det stod til os, så kunne det blive en lang diskussion.

Vi søger derfor sponsorer til vores kommende sæson!! Kunne DU eller DIT firma tænke sig at være en del af vores gokart sæson, så er du/i nemlig heldige i og med i kan være med på hele turen.

I har nemlig mulighed for at komme ud og se os køre løb rundt omkring på Sjælland, men dertil er også en app kaldet ”Speedhive”, en app hvor I kan se hvad tider vi kører men også vores placeringer i de forskellige heats. (live)

I alt er der 6 Sjællandmesterskabs løb, og I kan være en del af alle 6 løb, enten på skærmen eller i virkeligheden.  Sponsorater starter ved 50kr.

Sponsor du/i min.5000kr får du/i logo på vores dragt og får hermed lov til at være en del af et Lemans løb som er lavet af os til jer, dette vil foregå i slutningen af sæsonen 2023 (2 personer med forplejning), her får du mulighed for at vise DINE racerevner og kæmpe både mod andre sponsorer men også mod OS.

SAMTIDIG er I med i lodtrækningen om at vinde en tur i en RIGTIG RACER GOKART der kører 120 km/t, 2 cm over jorden. VILDERE BLIVER DET IKKE.

VI glæder os derfor til at se og hører fra jer, det ville være fedt hvis I ville være en del af vores gokart sæson, hermed kan i jo selv bestemme hvem af os i holder med og det gør det evt. sjovere på arbejdspladsen eller med vennerne.

Som sponsorat donerer du til at vi kan købe nye dæk, leje af mekanikker, reservedele og hvad der er nødvendigt til et racerløb og træning.

Vi håber på alt positiv respons

 

I må alle have en rigtig god dag.

 

Mange hilsner

TEAM BELA RACING

 

 

I KAN EVT. FØLG OS PÅ FB, INSTAGRAM, TIKTOK. https://www.tiktok.com/@belaracing?fbclid=IwAR2-Xk9AkRN7-ozomsQZLyeytqtcT2HRPKDCXNmkchuqFeDT1E2Ljr9IIMs

 

LAURA LARSEN RACING https://www.facebook.com/profile.php?id=100062990514780

 

O.BENDER RACING https://www.facebook.com/profile.php?id=100063537724089

 

TEAM BELA RACING.: https://www.instagram.com/teambelaracing/?igshid=YmMyMTA2M2Y%3D&fbclid=IwAR0RVbD8RFN3Z6BMQ0QMB7ZxVFle8Vb7LGHuNDa3XZsfikmQZg9hpn9wCfI

God karma (Donation)
Minimumsbeløb 50,00

Til dig der gerne vil donerer stort som småt vil du få vores dybe taknemlighed, alt har en værdi for vores kommende sæson. du vil blive skrevet ved navn på vores sponsorplakat i garagen på banen.


Mini (Donation)
Minimumsbeløb 200,00

Til dig der gerne vil donerer stort som småt vil du få vores dybe taknemlighed, alt har en værdi for vores kommende sæson. du vil blive skrevet ved navn på vores sponsorplakat i garagen på banen.

Midi (Donation)
Minimumsbeløb 500,00

Til dig der gerne vil donerer stort som småt vil du få vores dybe taknemlighed, alt har en værdi for vores kommende sæson. du vil blive skrevet ved navn på vores sponsorplakat i garagen på banen.

Bronze
Minimumsbeløb 1.000,00

Til dig der gerne vil donerer stort vil du få vores dybe taknemlighed, alt har en værdi for vores kommende sæson. du vil blive skrevet ved navn på vores sponsorplakat i garagen på banen.  Og være med i lodtrækningen om 2 pladser i lemans.

Sølv
Minimumsbeløb 2.500,00

Til dig der gerne vil donerer stort vil du få vores dybe taknemlighed, alt har en værdi for vores kommende sæson. du vil blive skrevet ved navn på vores sponsorplakat i garagen på banen.  Og være med i lodtrækningen om 2x1 plads i lemans. 

Guld
Minimumsbeløb 5.000,00
  • Til dig der får logo på gokart
  • Firmaevent(Lemans) i gokart for 2 personer. Flere kan tilkøbes.
  • Social media profilering på Instagram og Facebook.
  • lodtrækning om en tur i en rigtig gokart der kører 120 km/t  2 cm over jorden.
Partnerskaber