… Verdens første fløjterock´n´roll album på vinyl?

2.050,00 kr. 8.20% af 25.000,00 kr.

6

crowdfunders

4

dage tilbage
soulman @soulman

medlem siden 21. juni, 2013

Opdateringer

Ingen opdateringer på dette projekt endnu
Tak for din støtte
Minimumsbeløb 50,00

Vi takker for din støtte til vores albumprojekt.

Vinylen er din
Minimumsbeløb 250,00

Vi takker for din støtte og kvitterer med et signeret eks. af vores nye album.

Vinylerne er dine plus gave
Minimumsbeløb 450,00

Vi takker for din støtte og kvitterer med to signerede eks. af vores nye album plus en Thomas Negrijn og de utilpassede: Under det tatoverede træ cd.

Vinylerne er dine plus gaver
Minimumsbeløb 650,00 Vi takker for din støtte og kvitterer med tre signerede eks. af vores nye album plus en Under det tatoverede træ cd og Thomas Vilhelms bog Kulturen i karantæne. 
Vinylerne er dine plus flere gaver
Minimumsbeløb 850,00

Vi takker for din støtte og kvitterer med fire signerede eks. af vores nye album plus en Under det tatoverede træ og Sverige ä bra cd samt bogen Kulturen i karantæne.

VIP pakke
Minimumsbeløb 1.100,00 Vi takker for din støtte og kvitterer med fem signerede eks. af vores nye album plus en Under det tatoverede træ og Sverige ä bra cd samt bøgerne Kulturen i karantæne og Punktvise nedslag
VIP pakke plus
Minimumsbeløb 1.500,00

Vi takker for din støtte og kvitterer med seks signerede eks. af vores nye album plus to Under det tatoverede træ og Sverige ä bra cd´er samt bøgerne Kulturen i karantæne og Punktvise nedslag.

VIP plus og duokoncert
Minimumsbeløb 7.500,00

Du får VIP plus pakken, en Rock & stjernestøv bog samt mulighed for at booke en koncert hos dig selv, i din forening eller på din arbejdsplads med Thomas Negrijn og Thomas Vilhelm efter nærmere aftale.

VIP plus og koncert med hele bandet
Minimumsbeløb 10.000,00

Du rydder hele bordet med VIP plus pakken, en Rock & stjernestøv bog samt mulighed for at booke en koncert hos dig selv, i din forening eller på din arbejdsplads med Thomas Negrijn & The Whistleblowers efter nærmere aftale.

Partnerskaber