Statisk Støj (Jacob Faurholt) på vinyl

3.640,00 kr. 36.40% af 10.000,00 kr.

13

crowdfunders
Udløbet

Om projektet

Jeg har indspillet mit første album med danske tekster under navnet Statisk Støj. Ved at støtte denne crowdfunding, kan du være med til at realisere at albummet udkommer på transparent gul vinyl med nedenstående artwork i 200 eksemplarer.

På forhånd tak, Jacob Faurholt


Om Statisk Støj

Statisk Støj er mit nye musikalske projekt, hvor jeg for første gang skriver mine tekster på dansk. Noget som har krævet over 20 års tilløb, og som bragte mig tilbage til den umiddelbare følelse jeg havde, da jeg skrev og optog mine allerførste sange. Det var på ungdomsværelset cirka 1998, med en JVC båndoptager og en mikrofon hængende fra loftet. Albummets tekster er umiddelbare og ganske hudløse. Eksempelvis er sangen “Hirtshals” en slags “coming of age”-fortælling, som tager udgangspunkt i min egen oplevelse af, at være på bordtennis-lejr i Hirtshals, og vende hjem til nyheden om ulykken på færgen Scandinavian Star, hvor min barndomskammerat og hans familie på tragisk vis omkom. Fra uskyld til alvor. Statisk Støjs debutplade handler i det hele taget om livet, kærligheden, og ja, døden - sat i en intim og personlig, og forhåbentlig vedkommende ramme. Jeg har forsøgt at skabe musikalsk diversitet, og sangene spænder fra skrøbelig folk, støjende pop, til en tung, støjende, og repetitiv hyldest til bandet Low, i form af sangen “Det knitrede, det støjede”. Statisk Støjs debutalbum er for mestedelen indspillet i mit hjemmestudie i Horsens, med bidrag fra fantastiske musikere og mennesker som Trine Omø (Det nye navn, Iblandt Os), Esther Maria (Søster), Tanja Vesterbye Jessen (Distortion Girls), Jens Christian Madsen (Hand In Shadow), min kone Nadia Sharpe Faurholt, og min skønne datter Polly. Pladen er masteret af James Plotkin, som tidligere har arbejdet med navne som Moon Duo og Sunn O))).
Tidsramme

Jeg sender vinylen i produktion i maj-måned 2023. Jeg regner med at have vinylerne to til tre måneder senere i juli / august 2023. Vinylproduktion kan dog være lidt tricky i disse dage, så jeg håber på forståelse, hvis der opstår forsinkelser.

Statisk Støj online: 

Facebook / Instagram / Spotify / Bandcamp 


Flexible funding

Flexible funding er en funding måde man bruger, når projektet endelige gennemførelse ikke er afhængig af at man opnår 100 % funding, eller mere. Så pengene udbetales til projektindehaveren, selvom målet ikke nås.

Læs mere om flexible funding her

Partnerskaber