Allan Johansen

Allan Johansen

@1069068907 · medlem siden 13. august, 2022

Hej mit navn er Allan Johansen, jeg er 41 år og bor i Buenos Aires, Argentina.

Min historie med Argentina begynder tilbage i 2005, hvor jeg på en backpackrejse i Sydamerika møder Mariela. Hun er argentiner, en fantastisk kvinde og gudesmuk.

Det resulterer i, at jeg i slutningen af 2005 flytter til Buenos Aires. Her nyder vi livet 3 år inden vi 2008 bestemmer os for, at flytte til Danmark. I DK bor vi i Kolding og vi har begge gode jobs og trives. Vi får 2 dejlige døtre Emma og Filipa. I 2014 efter 6 år i DK bestemmer vi os for, at flytte tilbage til den sydlandske kultur og det dejlige vejr i BA.

Tilbage i BA er hvor Nórdica Smørrebrød begynder at tage form. Ideen har rumsteret i mit hoved i årevis, men nu var tiden kommet til, at føre det ud i livet.

I marts 2018 åbner jeg en lille take away butik i BA´s finansielle centrum. Det går fint og jeg bliver blandt andet hyret til, at hjælpe da dronningen og kronprinsen kommer på officielt besøg i 2019. Lige inden jul 2019 bestemmer jeg mig for at lukke, for at åbne noget større, der ville kunne nå ud til endnu flere mennesker. Vi tager hjem til Danmark for at fejre jul det år og bliver et par måneder, for at nyde familie og venner derhjemme. Vi lander i BA igen den 2. marts 2020 og 10 dage efter begynder lock down pga. Covid. Det er en rigtig streng karantæne herovre, hvor man i over et år stort set kun kom ud af døren, for at gøre de nødvendige indkøb. Så som så mange andre i den gastronomiske verden, begynder jeg at leverer mad hjem til folk, for at generere lidt omsætning. I somrene 2020 og 2021 er jeg så heldig, at blive inviteret til DK for at arbejde i køkkenet på et dejligt hotel på Samsø. En fantastisk oplevelse personligt, men også professionelt, hvor jeg havde chancen for at arbejde med en utrolig dygtig kok, som hjalp mig med at tage mit smørrebrød til next level.

I september 2021 får jeg så chancen for, at blive en del af et nydt fedt madmarked Mercat Caballito i hjertet af BA. Et fantastisk projekt og det perfekte sted for mig til at tilbyde lækkert dansk smørrebrød. Markedet skulle være åbnet i januar/februar, men her i august måned er det endnu ikke klart og der går mindst en måned endnu. Men det bliver fantastisk når det først er klart. 

Allan

Nórdica Smørrebrød


Partnerskaber