Kjartan Bue LP

20.700,60 kr. 103.50% af 20.000,00 kr.

88

crowdfunders
udløbet
Sigurd Djurhuus @sigdjur

medlem siden 4. september, 2020

Om projektet

Digitale udgivelser har selvfølgelig deres berettigelse, men af og til falder man over noget særlig musik, som virkelig burde se dagens lys på vinyl.

Kjartan Bue er med på den seneste plade som Afd. O Records udgav ved hjælp af en masse støttere her på Booomerang (dvs. Aske Skat and his Psychedelic Country Band - Riding Silver Mind). Men... i vinteren '20 havde han allerede sin egen og seneste udgivelse "Musse" klar, og det er den vi nu vil ha' ud på en LP.

Sigurd Djurhuus, Afd. O Records


Lyt til et nummer fra “Musse” HER

 

Kjartan skriver om albummet:
Idéen til “Musse” opstod i en periode hvor jeg boede i et iglotelt på Amager. På et plateau ud mod havet gik det op for mig at jeg i en årrække ubevidst havde flyttet mig længere og længere ud af Københavns centrum. I et telt på en græsmark, under suset fra bølger og en park af vindmøller, blev flere af sangene på “Musse” undfanget i et limbo mellem byen jeg beboede og det fremmede land jeg søgte.

Jeg begyndte at udforske naturens mange sider mere indgående, især igennem fuglekiggeri, og meget snart blev sydfynske skove, overdrev og strand-enge mit musikalske habitat, hvor resten af sangene på “Musse” opstod gennem min begyndende tilknytning til de fremmede miljøer.

Albummet er opkaldt efter min gamle kat, som jeg holdt meget af. Hun optræder i samtale med sorte-katten, Sorte, på albummets sidste nummer, hvor de er blevet gamle, sidder på en bænk og taler ud om deres fortids kampe. Musse var privilegeret, mens Sorte havde det svært.”

Pladen er indspillet og produceret i samarbejde med jazzmusiker og producer, Jeppe Højgaard.

Lytteren kan forvente eksperimenterende folk, alt.-country, americana, marrokanske rytmer og jazzede passager.

Anders Vestergaard (Girls In Airports, Jacob Anderskov, Boujeloud), og Jakob Falgren (Savage Rose, BISSE, Mouritz/Hørslev) bidrager med trommer og bas til et særegent alt.-country-album, der rummer sit eget personlige univers.

Hvad indebærer selvhentning?
Hvis du er en af de heldige der kender komponisten personligt, kan du spare portoen og selv hente din plade!

Kan jeg bestille flere LP’er?
Hvis du vil ha’ flere, lægger du helt enkelt 150,- kr. oveni pr. ekstra LP, og støtter med det beløb. Skriv for en sikkerheds skyld antal plader i kommentarfeltet.
Hvis du skal ha' dem tilsendt, så læg lidt ekstra til portoen.

Hvad sker der hvis beløbet ikke kommer ind?
Hvis vi ikke får hele beløbet ind i tide, så betales alle støttebeløb tilbage.
Partnerskaber