Støtte til kortfilmen "Én Tåre"

6.573,00 kr. 131.46% af 5.000,00 kr.

38

crowdfunders
Udløbet
Frederik Westergaard @5867369357

medlem siden 3. marts, 2020

Om projektet

Overblik

Vi er en gruppe unge, aspirerende filmskabere med base i Aarhus, der til vores næste kortfilm ”Én Tåre” søger en hjælpende hånd til at realisere vores projekt. Vores ”core” består af tre unge, ambitiøse og talentfulde mænd (instruktør, producer og manuskriptforfatter). Vi har et lille produktionsselskab, som har eksisteret i godt 3 år, og nu er vi klar til at give os i kast med vores største og mest ambitiøse film til dato. Vi har et enestående samarbejde med masser af kemi og engagement, men vi vil rigtig gerne have dig med på holdet.

 

 

Historien

‘Én Tåre’ er en historie, om sorg og manglen på bearbejdelse deraf. Om de lidelser, der ikke viser sit sande ansigt til hverdag. Det er en udforskning af menneskets dybeste og mørkeste afkrog, der ikke har til formål at kortlægge menneskets psyke, men sin ageren på død, ødelæggelse og sindsforvirring.

 

Pitch:

Tobias begynder efter sin faders død at arbejde som våger over dødeligt syge patienter. Det virker sympatisk udadtil, men i virkeligheden gør Tobias det for egen vindings skyld. Han forsøger at finde frem til sine egne følelser, og begynde sin egen sorgproces. Men hvor mange grænser er han villig til at overskride i sin søgen efter sine egne ægte følelser?

 

Hvem er vi?

‘Én Tåre’ er produceret af MWB Film, og vi har efterhånden produceret alt fra stort til småt, hvilket der med tiden har gjort os til en velsmurt og effektiv maskine. Vi både vokser og løfter i flok, og vi har et stort netværk af lige så dygtige og ambitiøse filmskabere, vi kan trække på. Vi supplerer hinanden på fordelagtig vis. Vi har alle 3 gået på den jyske filmskole Potemkin, hvor vi hver især har specialiseret os i instruktion, kreativ producering og manuskriptskrivning. 

 

Jonas Frost Brændgaard (Instruktør) 

Frederik Uldall Westergaard (Producer) 

Jonathan Overgaard Munk (Manuskriptforfatter)

 

Hvad går støtten til? 

Vi vil med jeres økonomiske hjælp sikre os, at filmen bliver skudt med de bedst mulige betingelser. Altså vil jeres støtte blandt andet gå til:

 Leje af kamera, lyd og lys.  

Transport

 Forplejning

eller noget helt fjerde

Vi håber inderligt, at I har lyst til at støtte vores film og blive en del af vores projekt. Enhver hjælp vil blive modtaget med kyshånd. 

Tusind tak på forhånd. 

 

De bedste filmhilsner: Jonas, Jonathan og Frederik. 

 
Partnerskaber