Det Almindelige, Det ærlige og Det personlige.

0,00 kr. 0.00% af 7.000,00 kr.

0

crowdfunders
Udløbet
Sara Mouritzen @9507120418

medlem siden 25. august, 2019

Om projektet

Det Almindelige, Det ærlige og Det personlige. 

Smagsprøve på musikken klik her og se youtube video.

Jeg er typen der kaster mig hovedkulds ud i projekter, har et stort behov for at blive inspireret af andre og der startede uddannelse som 26 årig. Typen der ikke er på Tinder, ikke har en privat facebook eller gymnasial uddannelse. Typen der har så meget på hjertet at jeg kan blive helt stresset. Er det en type eller er det bare mig? 

Jeg er ved at lægge sidste hånd på min debut popudgivelse “HverdagsTanker” under navnet MOURITZEN. Men jeg mangler støtte til at færdiggøre denne process og jeg håber du har lyst til at læse videre og støtte projektets spirende start. 

Jeg vil gennem min musik skabe et fællesskab af folk der lytter, drøfter og deler deres fornemmelser for hvem de egentlig er. Jeg vil digitalt og live skabe et rum hvor folk føler sig trygge til at lade sig inspirere, ikke på overdreven attitude, men på tilstedeværelse. 

“HverdagsTanker” er blevet til i en form for dagbogsformat, hvor jeg har lyttet til mine tanker, læst i mine dagbøger og lyttet til menneskerne omkring mig. Det har i denne sammenhæng vist sig at almindeligheden i følelserne er et tilbagevende tema og der jeg finder min styrke til at være den jeg er. 

Lad mig Flyve, Falder Snart, Holder du mine Tanker og Kom Herhen. 

Jeg har gennem min nysgerrighed, sårbarhed og vilje opnået så mange af mine drømme at jeg, i 2018 lavede en foredragsrække for at inspirere unge til at turde handle på deres drømme. Jeg blev overrasket over at mange unge fortalte om deres “angst for at fejle” at jeg skrev nummeret “Lad mig flyve”. 

I 2017-18 var jeg med i dokumentarfilmen “Trommeslager” af Josefine Exner, som følger min optagelse på Konservatoriet i Århus. Jeg blev rørt over at mange genkendte sig selv i den sårbarhed og styrke vi viste frem i filmen. Det har ikke været let at lave filmen og nummeret “Falder Snart” blev til i denne process. 

“Holder du mine Tanker” er et musikalsk stemningsbillede af det øjeblik hvor usikkerhed for overgivelsen til et andet menneske banker på døren. Det bliver suppleret af nummeret “Kom Herhen”, der stiller et indre spørgsmål om hvem man forelsker sig i og hvordan det føles.

Om Mig 

Til september udgiver jeg podcasten MusikerLiv hvor jeg har samtaler med mine musikere forbilleder. Vi snakker om deres tanker og liv med musikken. Jeg bliver færdig på konservatoriet som trommeslager sommer 2020 og er ved at sætte mit duo projekt Salka i søen med første udgivelse d.20/9. 

Derudover har jeg medvirket i efterhånden en lille sum af artikler og radio programmer, der omhandler det at være en af de få kvindelige musikere og lysten til ikke at få sine egne børn. Du kan læse meget mere på min hjemmeside www.saramouritzen.com

Jeg skriver dette for at give dig et indblik i, hvordan jeg arbejder med at politisere og skabe debat om ting jeg synes er vigtige. Jeg bruger mig selv og mine tanker, fordi jeg ikke kan lade være men også fordi jeg ved det berøre andre og vi sammen kan finde et sprog for det vi ikke kan sige højt.  

Jeg har noget på hjerte, og fordi det er et almindeligt hjerte jeg har, så er det vigtigt min musik også er derude i mængden.  

“ HverdagsTanker” Vil gennem musik, video og billeder, skabe refleksion hos dig og vise den stærke kunstneriske styrke i ”det almindelige”. Det er enormt vigtigt at samfundet begynder at hvile i almindeligheden, det almindelige menneske og de almindelige følelser.

Du kan følge mig på Instagram under navnet Sara Mouritzen eller mouritzenmouritzen.

Og snart kommer der en facebook side med billeder og lidt video.
Partnerskaber