Mad-Med-Hjertet

10.655,00 kr. 106.55% af 10.000,00 kr.

40

crowdfunders
udløbet
Pernille Rask @soline321

medlem siden 27. maj, 2019

Om projektet

”Mad med Hjertet” er en nystiftet non-profit organisation, der skal lave gratis, sunde, velsmagende måltider til familier, der befinder sig i en midlertidig livskrise, med kritisk sygdom eller dødsfald. Når man befinder sig i en eksistentiel krise er det langt fra måltiderne der har første prioritet.

Men særligt måltiderne har netop en væsentlig betydning for ens mentale og fysiske velvære i processen med at komme godt videre. Og det er væsentligt for både den sygdomsramte og de nærmeste pårørende. Den første tid med konstateret diagnose og behandling af sygdommen er typisk den sværeste og der hvor man er mest sårbar.

Jeg har indgået en aftale med lokale supermarkeder om, at vi må aftage deres overskudsvarer, som vi så skal tilberede retter ud af. Projektet bliver dermed også bæredygtigt da vi har stor fokus på unødig madspild. Maden skal tilberedes af frivillige ildsjæle.

Lige nu er vi der, hvor vi er ved at lægge sidste hånd på vores hjemmeside og de digitale platforme Facebook og Instagram er allerede oppe og køre. Her vil vi løbende fortælle om udviklingen af projektet helt frem til dagen, hvor vi kan levere de først måltider til kriseramte familier og personer.

Næste skridt bliver at købe køleskab, få lavet forklæder med logo, købe krydderier, emballage, termokasser, lave visitkort, lave markedsføring og mange andre lavpraktiske men nødvendige ting.

På sigt er ambitionen at køre måltiderne ud til familiens adresse, men for at holde omkostningerne nede starter vi med, at man selv skal afhente maden.  Tilmelding til at modtage måltider sker på vores hjemmeside, Mad-med-hjertet.dk. Her skal man fortælle hvor mange personer man ønsker måltider til og i hvor mange uger.

Projektet drives af Pernille der får hjælp af Laura og Sofie der styrer de digitale platforme.

Laura er 22 år gammel og læser til hundeadfærdsekspert.

Jeg selv hedder Pernille, - 52 år gammel - og er stifter af organisationen. Jeg har tidligere arbejdet med hjemløse, og motiveres rigtig meget af at hjælpe mennesker. Jeg har en baggrund som folkeskolelærer.

Vi håber du vil være med til at støtte op om projektet, og hilser alle donationer velkomne.

Hav en dejlig dag

 

 
Partnerskaber