Kødfri økologisk gourmetsuppe i hjertet af Aarhus

22.620,00 kr. 22.62% af 100.000,00 kr.

57

crowdfunders
udløbet
Michael Hübertz @soupnerds

medlem siden 7. september, 2018

Om projektet

Vi vil gøre verden lidt bedre én skefuld ad gangen

Soup Nerds er et nyt take away koncept, der tilbyder kvalitetssupper baseret på danske, økologiske og kødfri råvarer med fokus på den gode oplevelse og minimalt madspild. Målet er at skabe et supplement til klassisk takeaway, hvor der både er tænkt på miljø og velbefindende. Men først og fremmest skal det være de bedste supper, du nogensinde har smagt!

I løbet af foråret er supperne udviklet og testet i samarbejde med det danske fødevare-innovationsmiljø samt nogle af landets bedste kokke (Michelin). I løbet af sommeren har vi været ude i vores mobile SoupWagon og sælge til udvalgte events. Og responsen har været ekstremt positiv!

Build a Soup

Nu er næste step at åbne en butik centralt i Aarhus, hvor du hver sæson kan vælge mellem 4 supper, der hver serveres med en buket af fyld og toppings efter eget valg ud fra vores mantra om, at ikke to skefulde er ens. Du kan du også vælge mellem forskellige brød og drikkevarer. Du kan spise suppen på stedet, købe den varm to go, eller på sigt tage en kold flaske suppe med hjem, som du kan varme, når du vil.

Produktet er klar. Konceptet er klart. Responsen er overvældende. Butikken er fundet. Nu mangler vi bare det sidste, så vi kan åbne dørene hurtigst muligt – og her kommer du ind i billedet. Støt os ved at forudbestille et af produkterne her på siden – så kan du indløse det i butikken, når vi åbner (lige om lidt).

Prisen i butikken er 69 kr. for en suppe inkl. brød – så du sparer op til 25% ved at bestille allerede nu!

På forhånd tak :-)

 

Dette er et såkaldt flexible funding projekt.

Det betyder, at dit beløb går til projektet uanset om indsamlingen når sit samlede projektmål eller ikke. Ved almindelige projekter på Booomerang kommer beløbet kun til udbetaling, hvis det samlede projektmål nås.

 
Partnerskaber