Zebra Akademiet - Williams Dyreskole. Et tegnefilmprojekt

0,00 kr. 0.00% af 10.000,00 kr.

0

crowdfunders
Udløbet
LEGOGLYD @legoglyd

medlem siden 25. april, 2017

Om projektet

"ZEBRA AKADEMIET - WILLIAM'S DYRESKOLE"  er et animationsprojekt skrevet af Tania Viit Kusk, i sprudlende og voldsomme farver, hvor vi skaber filmen udfra et eksisterende børnebogsmanuskript. Børnebogen er pt. ved at blive illustreret. At skabe en tegnefilm er jo et projekt i sig selv, som vi i første omgang gerne vil lave en kortfilm (showreal) af. Målet er, at vi vil bruge vores "showreal" (mini pilot) i 2 D eller 3 D, til at udvikle en decideret og helt igennem professionel animationsfilm, og midlet hertil skal være vores showreal/pilot, som forhåbentlig kan åbne nogle døre.


Vi er her, fordi vi tror på, at ZEBRA AKADEMIET og historien om 7-årige William Syvsover med sine underfundige ideer og dyretække, kan vække spontan og umiddelbar glæde hos mange andre dyreglade børn.


ZEBRA AKADEMIET er en historie, som arbejder for en fremtid, hvor mennesket lever i harmoni med naturen – herunder at beskytte truede dyrearter. Vi håber på, at vi kan tale ind i jeres hjerter med eventyret om ”William Syvsover”, der vil begejstre og uddanne børn om vilde dyr og deres levesteder. Da samtlige organisationer i DK selv er fondede, og derfor ikke har mulighed for at indgå et decideret samarbejde med os omkring produktion og lancering af bogen og tegnefilmen, vil vi istedet prøve at rejse nogle støttekroner ved at crowdfunde projkektet her på Booomerang.dk


Jeres hjælp vil helt sikkert kun give os endnu mere blod på tanden, og måske også skabe noget god feedback i fht. en generel interessetilkendegivelse om bogen og filmens videre udvikling, som vi gerne vil kunne bruge i vores udvikling tegnefilmprojektet. Vi søger også altid sparring og økonmisk input fra alle jer som måtte læse om dette projekt.


HVORFOR STØTTE LIGE NETOP VORES TEGNEFILM PROJEKT OM NATUR OG WILDLIFE?


Vi tror på, der mangler viden og budskaber til børn som tager fat i dyrevelfærd. som er et dødsensalvorligt emne, med de mange klimaforandringer vi ser verden over, så vi ser det som et nødvendigt emne at tage op her i anno 2018. Og vi laver animationsfilmen med stor og listig HUMOR!


ENHVER FORM FOR STØTTE  VARMER - uanset om det nu er en 10'er, en 20'er - en 50'er eller et højere beløb, du støtter projektet med :) Vi kvitterer naturligvis med buk og nej og MANGE positive tilbagemeldinger - og satser på at lægge opslag ud på de sociale medier løbende, såsnart der kommer flow i projektet..


TEAMET


Vi er et team som består af en forfatter, en animator, 2- og 3 D modullatører, en ekstern freelancer, og en projektleder, som lægger kræfter i tegnefilmprojeket uden vi pt. får en krone for det. Det er et 100 % sats. Men vi gør det, fordi vi tror på en sag. Nemlig den, at vi gerne vil gøre noget ekstra for at tage hånd om dyrevelfærd og skabe glæde hos børn, som har lyst til at lade sig udfordre ved at gå på opdagelse i en storsslået tegnefilm med vilde, sjove og magiske dyr. Og hvor billeder, historie og handling levendegøres på en humoristisk og original måde - ikke mindst pga. de dygtige illustratorer og grafikere, som er indover projektet. Tegneserien beskæftiger sig med det gode/det onde, historien er smækfyldt med magi, gys og magiske værktøjer, finurlige, excentriske karakterer, skæve børn, talende dyr og mystiske "sprog-falballader", til at udforske og få børn og forhåbentlige også voksne i deres allerbedste grinehumør.


Og så håber vi selvfølgelig på at nå alle andre eventyrlystne børn, der ligesom William Syvsover, gerne vil redde alverdens truede dyr.

Læs videre, hvis du vil høre mere om projetktet for bogen og tegnefilmen til, 'ZEBRA AKADEMIET'.


"ZEBRA AKADEMIET - WILLIAM'S DYRESKOLE"      


Forfatter: Tania Viit Kusk


Resumé


Den afrikanske Savanne optræder som vigtigste lokation i børnebogs- og tegnefilmsmanuskriptet "Zebra Akademiet - William's Dyreskole"  - en humoristisk dansk/afrikansk fortælling om den modige, tapre og eventyrlystne 7-årige dreng, William Syvsover, og de enorme strabadser han må igennem for at få indblik i afrikansk wildlife, hvor missionen er, at redde alverdens truede dyrearter fra at uddø.


I et vildtgroende landskab, oplever historiens hovedkarakter, William Syvsover, Afrika set fra Sydsiden i det fremmede, eksotiske Mozambique, efter han en dag er stukket af hjemmefra lille, trygge, mens også evigt støjende og larmende, "Bragesby", hvor det konstant lyner og brager. William Syvsover elsker at sove længe, men han er samtidig så helt umanérlig træt af al den evindelige larm fra morgenstunden, og især hader han at skulle stå skoleret for sin utålelige og umusikalske mor, som har bestemt, at William skal stå ekstra tidligt op så han kan komme tids nok i skole. Og som derfor ynder at tæske og slå i sine mange gryder og grydelåg og blæse i Williams's morfars gamle trækbasun, så William slet ikke kan falde i søvn i gen.


En dag stikker William af fra det hele - han står på et tog til Horsens, tror han  - men William ender helt i  Mozambique, Sydafrika.


I det store Afrikanske land får William heldigvis slet ikke tid til at "sove", da han bliver optaget af det store og vildtfremmede landskab, som rummer alle mulige farverige, mystiske og spændende vilde dyr, som nu lever dér Savannen og rundt om i landets vildtreservater.


William Syvsover får sig en ny afrikansk ven, Nuha, og da William finder ud af at der også findes mange krybskytter og jægere, som truer de vilde dyr på den Afrikanske Savanne, kommer han på den mest genial ide. William vil lave sin helt egen specielle Dyreskole, for at redde de mange truede dyrearter, som lever ikke kun i  Mozambique, men overalt på  jordkloden. 


At redde verdens truede dyrearter, bliver William Syvsovers særlige mission, og måden han lykkes med dét, hører man om i den eksotiske "mowgli"-agtige fortælling, "ZEBRA AKADEMIET" - Williams Dyreskole. 


ALDERSGRUPPE / MÅLGRUPPE:  "Zebra Akademiet - William´s Dyreskole" henvender sig til børn i aldersgruppen, ca. 5+ og frem.

Partnerskaber