Dealer

0,00 kr. 0.00% af 10.000,00 kr.

0

crowdfunders
Udløbet
Anthon Brouneus @brounvisuals

medlem siden 5. juni, 2018

Om projektet

Kort om projektet:

Historien tager udgangspunkt i den 20 årige Isaac, der kæmper for at afbetale en gæld til en større bande.

Når natten lægger sig over Københavns kriminelle undergrund, kører Isaac ud med hans stjålne politiradio og venter... Venter på et skyderi, et røveri eller en hvilken som helst hændelse, der indebære et våben. Isaac kører derefter ud før politiet og stjæler våbnene fra gerningsstedet for at sælge dem videre. En dag får Isaac en stor våbenbestilling hjem. Hvis han kan klare denne opgave, vil han være gældfri og kunne leve et normalt liv. Hvis ikke han klarer opgaven, vil Isaac stå i lort til halsen, der bliver umulig at komme ud af. Derfor bliver han skubbet ud i en virkelighed, hvor der kun eksisterer tid og pres. Alt eller intet. Liv eller død

Hele filmen drives igennem et meget idyllisk neo-noir univers, med et eletronisk 80er soundtrack.

Her er en af vores koncept tracks til filmen:    https://www.youtube.com/watch?v=z9QbxW6W-9s

Plan med projektet.

Vi ønsker at sende den færdige kortfilm ud til filmfestivaller, i hele verdenen. Yderligere er planen at filmen skal ligge frit tilgængelig på EKKO shortlist og andre ligende filmplatforme.

 

Hvad søger vi penge til?

Vi søger penge til en masse praktiske ting, da vi allerede har meget af den kreative del på plads. Vi har samlet Crew, Skuespillere, locations og mere. Dog mangler vi stadigvæk en lille hånd, for at få projektet til at nå sit fulde potentiale.

Pengene vil gå til crewet og cast, så der er mad til alle. Derudover mangler vi finansiering til, transport, tilladelse til enkelte locations, rekvisiter, samt udlejning af den knallert, som hovedpersonen kommer til at køre rundt på, i københavns neonlys fyldte gader. Dealer universet.

Hvis du ikke har mulighed for at støtte med penge, vil alle andre former for hjælp til projektet, blive modtaget med kyshånd.

 

 

 

 

 
Partnerskaber