Følg VILDE BIERS livscyklus

95.740,00 kr. 112.64% af 85.000,00 kr.

220

crowdfunders
udløbet
PLAN Bi @1008958226

medlem siden 24. januar, 2018

Opdateringer

Ingen opdateringer på dette projekt endnu
Et bi-hotel-observatorium
Minimumsbeløb 325,00 Vi sender dig et bi-hotel-observatorium senest 1. april 2018. PLAN Bi-brochuren ”Sådan får du bier i bi-hotellet” vedlægges.
TRE stk. bi-hotel-observatorier
Minimumsbeløb 925,00 Vi sender dig tre stk. bi-hotel-observatorier senest 1. april 2018. PLAN Bi-brochuren ”Sådan får du bier i bi-hotellet” vedlægges.
Tre bi-hotel-observatorier til skolepuljen
Minimumsbeløb 975,00 Vi sender tre bi-hotel-observatorier til udvalgte skoler i Danmark senest 1. april 2018. Allerede i det første døgn skrev mere end 50 skoler sig på listen til at modtage et bi-hotel-observatorium, så der er stor interesse for at lære vores børn om de vilde bier.?Se mere her: http://planbi.dk/skole-listen/ Med hvert bi-hotel-observatorium føler en lille folder med forslag til undervisningsmoduler, som biologilærerne kan bruge i undervisningen.?Desuden medfølger PLAN Bi-brochuren ”Sådan får du bier i bi-hotellet”.?Bi-hotel-observatorierne er fremstillet i samarbejde med tømrerfirmaet Ebbe Bredahl ApS.?Bidragsydere, som ikke har ønsket at være anonyme, vil få omtale af deres donation i forbindelse med PLAN Bi´s markedsføring af skoleprojektet på trykt materiale, vores hjemmeside samt i Facebookgruppen.
10 bi-hotel-observatorier til skolepuljen
Minimumsbeløb 3.000,00 Vi sender 10 bi-hotel-observatorier til udvalgte skoler i Danmark senest 1. april 2018. Allerede i det første døgn skrev mere end 50 skoler sig på listen til at modtage et bi-hotel-observatorium, så der er stor interesse for at lære vores børn om de vilde bier.?Se mere her: http://planbi.dk/skole-listen/ Med hvert bi-hotel-observatorium føler en lille folder med forslag til undervisningsmoduler, som biologilærerne kan bruge i undervisningen.?Desuden medfølger PLAN Bi-brochuren ”Sådan får du bier i bi-hotellet”.?Bi-hotel-observatorierne er fremstillet i samarbejde med tømrerfirmaet Ebbe Bredahl ApS.?Bidragsydere, som ikke har ønsket at være anonyme, vil få omtale af deres donation i forbindelse med PLAN Bi´s markedsføring af skoleprojektet på trykt materiale, vores hjemmeside samt i Facebookgruppen.
25 bi-hotel-observatorier til skolepuljen
Minimumsbeløb 8.000,00 Vi sender 25 bi-hotel-observatorier til udvalgte skoler i Danmark senest 1. april 2018. Allerede i det første døgn skrev mere end 50 skoler sig på listen til at modtage et bi-hotel-observatorium, så der er stor interesse for at lære vores børn om de vilde bier.?Se mere her: http://planbi.dk/skole-listen/ Med hvert bi-hotel-observatorium føler en lille folder med forslag til undervisningsmoduler, som biologilærerne kan bruge i undervisningen.?Desuden medfølger PLAN Bi-brochuren ”Sådan får du bier i bi-hotellet”.?Bi-hotel-observatorierne er fremstillet i samarbejde med tømrerfirmaet Ebbe Bredahl ApS.?Bidragsydere, som ikke har ønsket at være anonyme, vil få omtale af deres donation MED LOGO i forbindelse med PLAN Bi´s markedsføring af skoleprojektet på trykt materiale, vores hjemmeside samt i Facebookgruppen.
Partnerskaber