Fjordland Sunboats

12.500,00 kr. 8.33% af 150.000,00 kr.

1

crowdfunders
udløbet
,
Sanne Svanholt @251071

medlem siden 28. maj, 2017

Funders

SEAS-NVE A/S støttede med 12.500,00 kr. · 7 år siden
Pengene kommer fra SEAS-NVE vistøtter.dk - held og lykke med projektet.
Af hjertet TAK!
Minimumsbeløb 50,00 Vi telepatere en stor krammer og et rungende High Five. Du inviteres til søsætning med hertil hørende boblevand og fremvisning. Samtidig deltager du i lodtrækningen om en uges bådferie i en af vores eksisterende både.
3 timer på vandet på en hverdag.
Minimumsbeløb 500,00 Du får 3 timers gratis bådleje gældende en hverdag. Du er velkommen til at inviterer 7 venner med ombord, medbring evt. selv mad og drikke eller køb det af os. Derudover inviteres du til søsætning med hertil hørende boblevand og fremvisning. Slutteligt deltager du selvfølgelig i lodtrækningen om en uges bådferie i en af vores eksisterende både.
3 timer på vandet - hverdag eller weekend.
Minimumsbeløb 700,00 Du får 3 timers gratis bådleje gældende hverdag eller weekend. Du er velkommen til at inviterer 7 venner med ombord, medbring evt. selv mad og drikke eller køb det af os. Derudover inviteres du til søsætning med hertil hørende boblevand og fremvisning. Slutteligt deltager du selvfølgelig i lodtrækningen om en uges bådferie i en af vores eksisterende både.
4 timer på vandet en hverdag.
Minimumsbeløb 800,00 Du får 4 timers gratis bådleje gældende en hverdag. Du er velkommen til at inviterer 7 venner med ombord, medbring evt. selv mad og drikke eller køb det af os. Derudover inviteres du til søsætning med hertil hørende boblevand og fremvisning. Slutteligt deltager du selvfølgelig i lodtrækningen om en uges bådferie i en af vores eksisterende både.
5 timer på vandet - hverdag eller weekend.
Minimumsbeløb 1.000,00 Du får 5 timers gratis bådleje gældende hverdag eller weekend. Du er velkommen til at inviterer 7 venner med ombord, medbring evt. selv mad og drikke eller køb det af os. Derudover inviteres du til søsætning med hertil hørende boblevand og fremvisning. Slutteligt deltager du selvfølgelig i lodtrækningen om en uges bådferie i en af vores eksisterende både.
En hel dag på vandet - hverdag eller weekend.
Minimumsbeløb 1.400,00 Du får en hel dags gratis bådleje gældende en hverdage eller weekend. Du er velkommen til at inviterer 7 venner med ombord, medbring evt. selv mad og drikke eller køb det af os. Derudover inviteres du til søsætning med hertil hørende boblevand og fremvisning. Slutteligt deltager du selvfølgelig i lodtrækningen om en uges bådferie i en af vores eksisterende både.
2 x en hel dag på vandet - hverdag eller weekend.
Minimumsbeløb 2.500,00 Du får 2 x en hel dags gratis bådleje gældende en hverdag. Du er velkommen til at inviterer 7 venner med ombord, medbring evt. selv mad og drikke eller køb det af os. Derudover inviteres du til søsætning med hertil hørende boblevand og fremvisning. Slutteligt deltager du selvfølgelig i lodtrækningen om en uges bådferie i en af vores eksisterende både.
Partnerskaber