Mormors toilet

7.500,00 kr. 37.50% af 20.000,00 kr.

2

crowdfunders
Udløbet
Aarhus Airport @5086244013

medlem siden 26. januar, 2016

Om projektet
Selv et toilet kan vise noget om, hvem vi er!


Aarhus lufthavn 2.0 er i fuld gang og mange elementer er ved at blive realiseret.

Med denne crowdfundingkampagne vil vi realisere et 8 meter stort kunstværk af Kristian Bruun Djurhuus, også kendt som Mormor. Det nye vægmaleri af Aarhuskunstneren Mormor skal være med til at give den mest interessante modtagelse for de mange gæster, der lander i Aarhus Lufthavn. Værket skal åbne op for nogle af de mange muligheder regionen og byen tilbyder. Vi skal lave en lufthavn som ingen andre i verden.Initiativtager Kim Bisgaard siger: "VI skal give de rejsende, der benytter toilettet, et indtryk af Djursland og Aarhus ved at male for eksempel Aros, Fregatten »Jylland« og andre af Østjyllands institutioner og attraktioner"
Mormor siger:

"Jeg går ind i Aarhus Lufthavn 2.0, fordi jeg gerne vil vise vores alle sammens by og region fra den bedste side, allerede ved ankomsten. Vi har så pisse meget at byde på og har så mange dygtige, kreative ressourcestærke mennesker. Det må man gerne som nyankommen få et indblik i."

Senere er det planen at lægge et digitalt lag i form af projektorer oven på Mormors billeder.


Målet er at crowdfunde 20.000 kr. som skal dække honorar til kunstneren, materialer, videoproduktionen osv.


Når vi er godt på vej, vil Kristian gå i gang med arbejdet, som vil tage ca. en uge at lave. Når det står færdigt holder vi en lokumsfest og fernisering med champagne og hygge. Alle der giver mere end 200 kr til projektet vil blive inviteret til bobler i denne anledning.


Profilfoto: Rune Slettemeås
Partnerskaber