Hjælp Marley med at komme til VM i Pokémon!

10.000,00 kr. 105.26% af 9.500,00 kr.

72

crowdfunders
Udløbet
Eva Maria Skyum @teamskyum

medlem siden 11. april, 2016

Om projektet

Målet er nået og flybilletterne er sikret! Yderligere donationer går til at dække udgifterne til ophold, en is og en tur til Alcatraz! :D

KÆMPE stort tak, til alle jer der har hjulpet Marley på vej mod VM!

Marley er 7 år og elsker Pokémon.

Særligt TCG; Trading Card Game, et kortspil hvor hver spiller bygger et deck op omkring sine Pokémon og sender dem i kamp mod modstanderens Pokémon, for at afgøre hvem der er den bedste træner! Spillet har flere elementer; det strategiske i at sammensætte de rigtige Pokémon, med den perfekte synergi, så man hurtigt kan slå sin modstander ud, at spille de rigtige kort på de rigtige tidspunkter, tilpasse sin strategi til den modstander man møder og så et skud tilfældigheder og held, møntflip og terningkast.

Træningen foregår i ligaer, som findes i flere byer rundt omkring i Danmark og er åbne for alle. Kvalifikationen til VM opnår man ved at deltage i forskellige turneringer i ind- og udland.

Nu har Marley kvalificeret sig og drømmer om at komme af sted til VM i San Francisco 19.-21. august 2016! Men flybilletter og ophold i San Francisco koster og i en familie på 5 hvor mor er på SU, er det ikke lige sådan at finde i budgettet. Derfor håber vi, at du har lyst til at hjælpe med at opfylde Marleys drøm om VM, ved at give et bidrag til flybilletterne.

Du kan enten støtte ved at trykke på knappen her på siden eller med SWIPP/MobilePay til 20722012, så sørger vi for at sætte pengene ind.
Partnerskaber