Red Lama - Dreams are Free (LP)

16.800,00 kr. 168.00% af 10.000,00 kr.

63

crowdfunders
Udløbet
Red Lama @redlama

medlem siden 11. februar, 2016

Om projektet

Vi er Red Lama, og til april udkommer vores debutplade, Dreams are Free. Numrene er kollektivt udarbejdet under talrige jams i vores øvelokale i Vanløse og på en band-ekskursion til Sydfyn i den danske sommer. Vi glæder os meget til at dele resultatet med jer!

Dreams are Free udkommer på det nyopstartede pladeselskab, All Good Clean Records, og vil, udover at kunne købes digitalt og høres på diverse streamingtjenester, kunne anskaffes på vinyl. Det er desværre ikke helt billigt at trykke vinylplader, så derfor vil vi gerne give dig mulighed for at forudbestille et eksemplar og samtidig hjælpe os med at sikre finansieringen af pladetrykket.

Albummet er indspillet som livesessions i TAPF Studio over to weekender i maj og oktober 2015. Peter Sloth har stået for produktion og mix, mens Rune Rask (TABU Studio) har stået for mastering. Albumcoveret er malet af Ellen Charlotte Havemann Linnet og sat op af Nikolaj Hollænder.

Pladen udkommer digitalt i midten af april, og dit forudbestilte, fysiske eksemplar vil blive sendt med posten så snart den er færdig i trykken.

Trackliste:
1. Inca 2. Sonic Revolution 3. The World is Yours 4. Mont Ventoux 5. Dar Enteha 6. Mekong River 7. Dalai Delay

Red Lama - Dreams are Free (LP)
All Good Clean Records
Komponeret af Red Lama
Indspillet live i TAPF Studio
Produceret og mixet af Peter Sloth
Mastereret af Rune Rask


Partnerskaber