2GROOVE Support

0,00 kr. 0.00% af 23.411,00 kr.

0

crowdfunders
Udløbet
Anna Jeppesen @groovy

medlem siden 8. november, 2015

Om projektet

Støt 2GROOVE i kampen med at hjælpe og udvikle den Danske-og Vietnamesiske Urbane Danse Scene! Når du støtter os, støtter du vores arbejde med at motivere og inspirere børn og unge i Vietnam. Du støtter endvidere også vores arbejde i Danmark og norden, med Danse-og Hiphop kulturen, som vores vigtigste redskab. 

Vi er Slowz og Groovy, Danmark og Vietnam.
Helt ærligt er vi bare to utroligt passionerede, ydmyge drivende sjæle, som for præcist et år siden mødtes og decideret faldt pladask for hinanden. Vi har siden hen været på en meget speciel rejse, for at komme til det punkt, vi er i dag. Vi mødte hinanden gennem dans-og kropskommunikation, udvekslede næsten ikke ét ord med hinanden, før vi måtte sige farvel igen, og derefter havde 5 måneders separation. I de 5 måneder prøvede vi, at lære hinanden at kende igennem facebook, skype, facetime og andre online medier, som kommunikations redskaber. Endeligt mødte vi hinanden igen i Singapore og efter det i Danmark. Men hele tiden kun én eller to uger af gangen. Og kun pga. meget heldige arbejdsrelationer og hele tiden i forbindelse med dans og Hiphop Kultur. Vi har nu afsluttet vores længste periode sammen, 2 måneder i Danmark, og vi er begge helt sikre på, at vi har fundet vores Soulmate!


Vi har startede vores eget projekt og "Unity", som vi kalder 2GROOVE. Bagved dette ligger en masse Passion, Liv og Kærlighed. Vi er begge professionelle danserer, og Slowz også DJ. Vi har siden vores start arbejdet mod et fællesskab og en fælles grund for, hvad vores drømme og vision er. - Hvad vi kan gøre, for at gøre en forskel i vores samfund, som er indenfor Hiphop Kulturen og dans i almindelighed. Indenfor det sidste år, har vi sammen undervist og delt af vores erfarenheder og ekspertise i lande som Norge, Danmark, Finland, og Vietnam. Vi tror på at man med dans og Hiphop Kultur, virkeligt kan gøre en forskel!  Vi arbejder for børn og unges udvikling og "empowerment" med Hiphop som et redskab for social forandring. Dans kan bruges på mange forskellige måder, og det er vist ingen hemmelighed, at de fleste mennesker føler sig lettet og friere efter at have danset, svedt, udtrykt følelser, stress, frustration eller glæde igennem dansen og livsvilje !! Groovy snakker om dansescenen og at danse med hjertet


Vores mål er, at få åbnet øjnene hos det individuelle individ for at opleve dette. At udbrede Hiphop kulturen på en positiv måde, give og dele af alt det, vi har lært og oplevet igennem tiden. At dele det, vi har fundet i dansen; gennem musik, rytme, bevægelse, samtaler og generelt kommunikation på alle mulige planer og måder. Dans er at opløfte hinanden, lære sig selv at kende i et socialt samvær, finde tilliden og troen på sig selv, og vigtigst af alt et afløb for alt det, som sker indeni. Vi er mange gange alt for gode til, at holde tanker og følelser for os selv, og lærer ikke vigtigheden ved at dele og åbne op, og give slip. Dette kan dans hjælpe med! Vi ønsker at gøre dette i Skandinavien og i Vietnam.   I Vietnam ønsker vi at arbejde med mere fokus på børn og unge, hjælpe dem til at skabe en fælles platform og have et redskab i en meget hektisk og stresset hverdag. De har ikke meget, og specielt ikke økonomisk support eller personer, som er erfarne og udannet indenfor dette felt, med ekspertise indenfor Hiphop Kulturen. 2GROOVE Workshop i Vietnam
Vi tror på, at sammen, kan vi gøre en forskel !!

Vi søger finansiel support til de rejser, vi gør Danmark og Vietnam imellem, til dækning af udgifter af den tid og indsats, vi ligger i dette, hvor vi ønsker at arbejde på et 100% non-profit plan. Vi ønsker at hjælpe børn og unge, uden at skulle få andet igen, end den glæde og det håb, dette bringer med sig.
Vi tror på, at hvis alle støtter med bare en lille smule, kan vi udretter en STOR smule sammen !  :)

 

 
Partnerskaber