Opgradering af brygudstyr

78.725,25 kr. 157.45% af 50.000,00 kr.

88

crowdfunders
udløbet
Hans Lautrup Nørgaard @vestslesvigsk

medlem siden 23. september, 2015

Om projektet

Øl med terroir!

Vestslesvigsk Bryghus er et af de meget få bryggerier i Danmark - og på verdensplan for den sags skyld – der brygger spontangæret øl. Vi laver spontangæret øl på bygmalt, umaltet hvede og rug. Og så tryller vi med friske jordbær i sæsonen! Har du først vænnet dig til det vinøse touch, en spontangæret øl typisk har, er du solgt!

Men… vi kan ikke følge med længere! I dag brygges der ved hjælp af to 60 liters gasgruekedler – ja, vi er nede i nano-størrelsen, og vi drømmer om at avancere til mikro-størrelsen!

Vi skal investere i et nyt og større bryganlæg til bryggeriet. Bryggeriet oplever en stigende efterspørgsel – og den vil vi gerne kunne efterkomme!

De indsamlede midler vil gå til opgradering af selve brygudstyret samt investering i blandt andet trætønder til lagring af øllet.

Mange ølkendere ved, at der findes en håndfuld af sådanne bryggerier i Belgien. Vi skal sørge for, at danskerne – og også gerne belgierne og alle de andre – finder ud af, at der brygges unikt øl her i landet!

Vestslesvigsk Bryghus vil være med til at udvikle kulinariske oplevelser med et lokalt præg.

Vil du være med til at give den udvikling et skub fremad? Vestslesvigsk Bryghus inviterer dig til at være en aktiv del af en udvidelse af bryghuset.

Jeg glæder mig til at sende dig din belønning i løbet af efteråret 2015 og foråret 2016 - spontangæret øl tager tid! Fragt er inkluderet indenfor Danmarks grænser!
Partnerskaber