Ivan og jagten på osten

1.380,00 kr. 4.60% af 30.000,00 kr.

8

crowdfunders
udløbet
Mads @madsfisker

medlem siden 12. oktober, 2014

Opdateringer

Ingen opdateringer på dette projekt endnu
Lyt på pc'eren
Minimumsbeløb 20,00 Jeg sender dig alverdens største tak og kærlighed, samt historien på en mp3-fil.
Lyt på anlægget
Minimumsbeløb 100,00 Du modtager lydbåndet i fast form på cd!
Læs og lyt!
Minimumsbeløb 200,00 Du modtager et eksemplar af lydbåndet og bogen lige så snart det er tilbage fra tryk!
Læs og lyt (husk at tænde din pladespiller)
Minimumsbeløb 400,00 Et eksemplar af bogen og lydbåndet på cd. Du får desuden lydbåndet på vinyl.
Læs, lyt og kig (på din væg, for der hænger Ivan jo)
Minimumsbeløb 600,00 Et eksemplar af lydbåndet og bogen. Vælg selv mellem vinyl/cd, og/eller begge dele. Du modtager samtidig en plakat med Ivan og hans autograf, specielt til dit barn (eller dig. husk at skrive hvem Ivan skal skrive til).
Læs, lyt, kig, og bær Ivan med stil
Minimumsbeløb 1.000,00 Du modtager naturligvis lydbåndet (vælg vinyl eller cd), bogen, autograf-plakaten, SAMT en t-shirt med ostekongen Ivan! (husk at skrive størrelse til mig!)
Læs, lyt, kig, bær Ivan, og oplev!
Minimumsbeløb 1.500,00 Læs bogen, lyt til den på din pladespiller og/eller anlæg, kig på plakaten, nyd din smarte Ivan-trøje, og glæd dig til at jeg kommer og fortæller, din(e) seje unge(r) hele historien med fagter, tegningner.. Spred gerne ordet til nabolagets unger og tag dem med.
Læs, lyt, kig, bær Ivan, oplev, og find på!
Minimumsbeløb 3.000,00 Du modtager naturligvis lydbåndet, bogen, autograf-plakaten, et fremragende show for dine børn - SAMT en t-shirt med oste-entusiasten Ivan! (husk at skrive størrelse til mig!). Imens jeg sidder og nyder en fabelagtig kop kaffe, får jeg lige en længerevarende sludder for en sladder med din(e) seje unge(r), der naturligvis, på den ene eller anden måde, skal være med til at finde på, hvad der skal ske med Ivan i hans rejse hjem fra Paris igen.
EXTRAVAGANZA!!!!
Minimumsbeløb 8.000,00 Så aner jeg slet ikke, hvad i alverden jeg skal gøre af mig selv. Alt det andet + plus noget fuldstændig vanvittigt og ekstraordinært, jeg ikke har fundet på endnu. Det ved jeg til gengæld når crowdfundingen er overstået – det tager også cirka 2 måneders forberedelse at finde på (det skal du sørenpetersjaskme glæde dig til!!)
Partnerskaber