FAR - en monolog om kræft og kærlighed - på tour i Danmark

2.650,00 kr. 8.03% af 33.000,00 kr.

6

crowdfunders
udløbet
ChrGadeBjerrum @chrgadebjerrum

medlem siden 24. september, 2013

Opdateringer

Ingen opdateringer på dette projekt endnu
BILLET + ET RART KNUS
Minimumsbeløb 75,00 Et gavekort til en billet til "Far", hvorend den bliver opført ... Et rart knus kan få én til at slappe af og føle sig værdsat. Og jeg er go' til at gi' dem!
BILLET + GÅTUR + LYDHEALING
Minimumsbeløb 150,00 En gåtur i naturen i mit selskab. Et gavekort til en billet til "Far", hvorend den bliver opført ... En afstressende oplevelse med lydhealing. Uhmmm ...
YOGA + GÅTUR + BILLET
Minimumsbeløb 300,00 En privat yogatime. En gåtur i naturen i mit selskab - jeg kan vise dig mit yndlingstræ i Assistens-kirkegården og jeg garanterer at du bliver glad, når du krammer det. Et gavekort til en billet til "Far", hvorend den bliver opført ...
YOGA + LYDHEALING + BILLET
Minimumsbeløb 500,00 En privat yogatime. En afstressende oplevelse med lydhealing. Et gavekort til en billet til "Far", hvorend den bliver opført ...
YOGA + LYDHEALING + REIKI + BILLET
Minimumsbeløb 1.000,00 En privat yogaklasse. En privat lydhealings-session. En privat reiki-session. Et gavekort til en billet til "Far", hvorend den bliver opført ...
YOGA + FOREDRAG om INTENTIONEL KUNST
Minimumsbeløb 3.000,00 En privat yogaklasse. En privat samtale om at være pårørende og om at skabe intentionel kunst, der bruger en historie fra virkeligheden som udgangspunkt. Obs: primært henvendt til kunstneriske uddannelsesinstitutioner.
YOGA + DRAMA + VEJLEDNING
Minimumsbeløb 4.000,00 En privat yogaklasse. En privat drama-lektion. En privat proces-orienteret samtale, der tager udgangspunkt i min situation som pårørende. Man kan med fordel støtte dette projekt som en gruppe, en forening eller som en virksomhed. Således vil flere få gavn af investeringen - på én gang.
YOGA + FOREDRAG
Minimumsbeløb 5.000,00 En privat yogaklasse. Et privat foredrag om min process som pårørende og om "FAR"-monologen. Man kan med fordel støtte dette projekt som en gruppe, forening, en virksomhed. Således vil flere få gavn af investeringen - på én gang.
FOREDRAG + YOGA + DRAMA
Minimumsbeløb 10.000,00 En privat yogaklasse En privat dramalektion Et privat foredrag om min process som pårørende og om "FAR"-monologen. Man kan med fordel støtte dette projekt som en gruppe, en forening eller en virksomhed. Således vil flere få gavn af investeringen - på én gang.
"FAR" kommer til dig/Jer
Minimumsbeløb 15.000,00 Få din/Jeres helt egen private "FAR"-forestilling spillet, hvor du/I holder til. Man kan med fordel støtte dette projekt som en gruppe, en forening, en virksomhed, således at flere på én gang vil få gavn af investeringen - og af forestillingen.
Partnerskaber