Powerjobsøgerne

850,00 kr. 2.43% af 35.000,00 kr.

4

crowdfunders
Udløbet
Malene Gregaard Wilsly @powermalene

medlem siden 11. april, 2014

Om projektet

Hjælp os med at hjælpe andre jobsøgere
Powerjobsøgerne er Danmarks største frivillige forening for ledige, som har lyst til at deltage aktivt som Powerjobsøger. Vores formål er at skaffe hinanden i arbejde. Vores mål er at 90% kommer til jobsamtale indenfor 3 måneder og 50% i arbejde indenfor ½ år. Dette gør vi bl.a. ved at:

-          Kontakte virksomheder og arrangere møder

-          Tilbyde gratis rekruttering

-          Lave netværksarrangementer for erhvervsdrivende

-          Deltage i landets erhvervsnetværksgruppemøder

-          Lave flyvers og visitkort, som vi kan dele ud, hvor vi er

-          Arrangere motiverende og inspirerende foredrag og workshops for os selv og andre jobsøgere

Udover det får vi holdt kompetencerne ved lige ved at have nogle konkrete arbejdsopgaver to gange om ugen ved at tilmelde sig en af arbejdsgrupperne:

-          Salg, sponsor og marketing

-          HR

-          IT

-          Event

-          Administration og drift

-          Styregruppen for Fest For Fyrede

Vi har 6 afdelinger i landet, der drives af vores engagerede medlemmer. Vores ønske er at omdanne foreningen til en social økonomisk virksomhed, og på den måde hjælpe endnu flere i arbejde. Vi er i den spæde start med det projekt, og går for alvor i luften med det i august 2014.

Vores model er, at landets kommuner køber rettigheden til at få startet en Powerjobsøger- afdeling op i deres kommune. Afdelingerne vil blive startet op af sekretariatet, men skal så drives på helt frivillig basis – uden involvering fra kommunen – præcist som nu – dog med støtte fra sekretariatet.

Vi har allerede fået en aftale med Rødovre Kommune og har fået stillet et lokale til rådighed af Rødovre Centeret (tak, tak, tak) – vi søger fonde og puljer – og vi har Malene. Malene stiftede Powerjobsøgerne i 2010 og er en rigtig powerkvinde, der kan få alting til at ske. Hvis du ikke allerede kender Powerjobsøgerne, kan du høre Malene fortælle mere om foreningen i videoen ovenfor.

Vi er godt på vej, men er i en svær fase, hvor vi skal have ansat to medarbejdere og have juridisk bistand. Derfor har vi behov for al den støtte vi kan få. Vil du bidrage til at flere ledige får en hjælpende hånd tilbage i arbejde, har du muligheden nu.

PS vi er også meget taknemmelig for kontormøbler, kontorartikler, pc’er, printere mv. til indretning af vores afdelinger. Vi synes idéen om en virksomhed sponsorerer indretningen til et af vores lokaler og får opkaldt lokalet efter sig, er sjov og anderledes, så bare byd ind.

OBS: Vi har kun links til Hovedstadsområdet blandt disse oplysninger. De andre afdelinger kan findes på hjemmesiden.
Partnerskaber