Needle Boy

15.018,00 kr. 100.12% af 15.000,00 kr.

31

crowdfunders
udløbet
Martin Thomsen @martinbthomsen9

medlem siden 2. juni, 2014

Om projektet

(For English version - click EN at the top)

Velkommen til Needle Boy, et spillefilmprojekt om livet, skønhed og ondskab.

Projektet

Needle Boy er et poetisk-realistik spillefilmsprojekt skrevet af Troels Engelbrecht og Alexander Bak Sagmo med instruktion af Alexander Bak Sagmo. Filmen optages fra 7. juli frem til 1. august 2014 i Aarhus.

Nyt, ustyrligt og provokerende

En hold af landets dygtigste unge talenter og ildsjæle har samlet sig for at lave film på en helt ny måde. Needle Boy omhandler vores generation og de tanker, vi alle render rundt med i større eller mindre grad. Samtidigt er filmen lyrisk fortalt med stærke og stødende billeder, der samarbejder med lange filosofiske dialoger. Ikke mindst med en lille snert af bizar humor. Filmen følger ikke en normal spillefilmsstruktur og er lige så kaotisk som hovedpersonen.

Handlingen

Needle Boy handler om en universitetsstuderende ved navn Nick, der en dag tager op til universitetet, hvor han har intentioner om at skyde sin klasse. Men til sin store frustration kommer han for sent. Det lille biologihold er allerede omkommet i en drukneulykke på havet. Inderst inde rummer Nick en kæmpe smerte, han har lagt låg på gennem livet. Han finder tilværelsen meningsløs og rummer et had til sin generation og måden, vi lever på. Mennesket er hyklerisk; det handler ikke, som det tænker – og i bund og grund tænker alle på sig selv. Da Nick bliver forhindret i at gennemføre massakren, beslutter han sig for at lade det gå ud over sine nærmeste. Gennem et døgn i Aarhus gennemgår han en mørk, social deroute, hvor sex, druk og smerte baner vejen. Brutalt smadrer Nick sin verden og alle sine relationer.

Støtten

Needle Boy har allerede modtaget støtte fra Den Vestdanske Filmpulje og Aarhus Filmværksted, men vi mangler stadig det sidste, før vi kan udføre projektet, så det passer med instruktørens vision. Derfor går vi ned på vores grædende knæ og beder jer om den sidste lille indsprøjtning, der kan få os i mål. Da det er en super low-budgetfilm, hvor alle holdmedlemmer arbejder gratis, rækker pengene langt, og hver en lille støttekrone tæller. Vi lover til gengæld at knokle for en film, der i sidste ende er underholdende, stødende og unik.

Pengene kommer mere specifikt til at blive brugt på scenografi og musik, så filmens udtryk og stemning indfanges bedst.

Vi vil snart få en facebookside med løbende information, så I kan følge med i hvad der foregår i Needle Boys verden.

 

Tusind tak for jeres tid.

 

Venlig Hilsen

Needle Boy Crewet
Partnerskaber