Radio Syndikatet

5.850,00 kr. 117.00% af 5.000,00 kr.

27

crowdfunders
Udløbet
RadioSyndikatet @radiosyndikatet

medlem siden 24. februar, 2013

Om projektet

OBS - OBS - OBS - OBS

Fordi Radio Syndikatet desværre har været lukningstruet idet 4 aktører desværre har valgt at afprøve nye projekter, så har vi helt ekseptionelt fået dispensation fra KODA/Gramex til at få lov til at indsamle mere end 5000 kr. uden at det har konsekvens for radioens status som "ikke kommerciel" station.

Hjælp Radio Syndikatet med de årlige 5000 kr. og vær med til at sikre dets fremtid.

Som led i aftalen mellem KODA/Gramex og Radio Syndikatet er et af kravene for at drive ikke-kommerciel radio virksomhed, at Radio Syndikatet ikke omsætter for mere end 5000 kroner om året. Det - sammensat med det faktum at radioen ligeledes ikke må have kommercielt indhold i form af reklamer, sponsorater etc. gør det til et 100% selvfinansieret projekt fra start til slut.

Vi synes dog alligevel at det kunne være rart og fedt, at udnytte netop de 5000 kr. som KODA/Gramex trods alt giver os mulighed for, og tænkte derfor at Booomerang var en fantastisk løsning, som gør det muligt for lytterne eller andre som deler vores passion for musikformidling at støtte os i vores lille radio projekt.

Hvad så hvis I får mere end 5000 kr.?

Når vi har opnået vores 5000 kr. loft, så stopper indsamlingen således, og den vil først blive genåbnet næste år, når vi igen må indtjene yderligere 5000 kr. og så fremdeles år for år. På grund af det lave beløb og de specielle omstændigheder mht. loft på indsamlingen, kan man være sikker på at 100% af pengene går ubeskåret til driften af Radio Syndikatet.

Men hvad er Radio Syndikatet egentlig?

Hvis man ikke rigtig ved hvad Radio Syndikatet egentlig handler om, så kan man læse videre forneden. Ellers kan man allerede nu hoppe ind på radiosyndikatet.dk og lytte til programmerne, så man ved hvad pengene egentlig bliver brugt til.

---

Radio Syndikatet tilbyder specialproducerede programmer, som hovedsageligt henvender sig til et nichepublikum. Det kan eksempelvis være Jazz programmet “Jazzhatten”,  Hip Hop programmet “SPOL OP! Radio”, eller noget helt tredje, såsom “Radio Resistance CPH”, hvor Mr. X ugentligt forsøger at afdække usynlige magtstrukturer i samfundet.

Uanset form og indhold, er fælles betegnelsen for alle Radio Syndikatets programmer, at de bliver leveret og produceret med respekt for den givne kultur, og uden leflen til den brede musikalske appel.

Radio Syndikatet er en internetradio og kan således høres fra enhver computer eller mobile enhed. Derudover er det muligt at streame alle programmerne “on-demand”, så man altid har mulighed for at høre programmerne hvor man vil og når man vil.

Radio Syndikatet har indgået aftaler med KODA og Gramex for at sikre de bedste mulige forhold for de kunstnere som vi belyser.
Partnerskaber