Støt Bogens Brygge

28.776,00 kr. 19.18% af 150.000,00 kr.

69

crowdfunders
Udløbet
BogensBrygge @bogensbrygge

medlem siden 11. september, 2012

Om projektet

Støt Danmarks første bogkulturhus!

Savner du et sted, hvor der dufter af bøger?

Et sted, hvor du kan møde nogle af Danmarks bedste forfattere, opleve foredrag og udstillinger om alt fra bestsellere til bogobjekter, eller bare nyde en kop kaffe i et bogrigt miljø?

Synes du, at Islands Brygge mangler en læseklub, en filmklub eller et skriveværksted for børn?

Så er det nu du skal støtte bogkulturhuset Bogens Brygge!

På havnefronten på Islands Brygge er vi en række lokale, der har taget initiativ til Danmarks første bogkulturhus, hvor vi vil sætte fornyet fokus på bogen, læseoplevelsen og den gode historie.

En boghandel skal kunne meget mere end blot sælge bøger, og med Bogens Brygge vil vi derfor skabe rammerne for et aktivt og engagerende mødested, hvis bogcafé, udstillinger og arrangementer giver plads til alle facetter af bøgernes verden.

Bogkulturhusets lokaler har vi overtaget fra en traditionel boghandel, der har ligget på Islands Brygge siden 1942, og før vi kan slå dørene op, skal vi derfor finde penge til etablering og renovering af de gamle lokaler.

Vi håber, at du med din donation vil være med til at sikre, at københavnerne får glæde af Bogkulturhuset Bogens Brygges mange aktiviteter i fremtiden.

Du kan læse mere om projektet på bogensbrygge.dk, ligesom du er velkommen til at kontakte os på info @ bogensbrygge.dk

Bogens Brygges crowdfunding er støttet af forlaget Vandkunsten og Lysgaard Vine.
N.B. Hvis vi ikke når vores mål på 150.000 kr. bliver samtlige støttebeløb refunderet automatisk. Se endvidere booomerang.dk's FAQ
Partnerskaber