ScooterBudet

0,00 kr. 0.00% af 100.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Scootermanden @scootermanden

medlem siden 19. maj, 2011

Om projektet

Projektet handler om at få en et lille firma op at stå,og til en start ville det hjælpe utroligt meget med en egen hjemmeside.Har man først den i hus så tror jeg at et kreditinstitut vil se på det som et seriøst initiativ og måske sige ok til et større lån som hjælper til at ekspandere firmaet. Men alting starter i det små.

Firmaet vil tilbyde en budservice på scooter lidt alla de grønne bude i Kbh.

Her i nordjylland hvor jeg og konen bor er der dog behov for noget andet end cykler når det drejer sig om at komme frem og tilbage fordi der er længere til de større indkøbscentrer.
Hertil er scootere det rigtige svar. Jeg har selv to..eller rettere sagt jeg og konen har to og med dem har vi sparet en masse tid når vi lige skulle hente noget vi lige stod og manglede og som kun kunne fås 8-10 km fra hvor vi bor. Selv bilister må erkende at jeg kan nå hurtigere igennem ålborg og omegn nogle gange end de kan.

Firmaet kan også fungere som bud mellem små virksomheder i lokalområdet hvor der er tale om mindrer tekniske endheder der skal fragtes fra A til B og helst med det samme.

Som sådan har jeg i tankerne at det skal starte stille og roligt så man viser en stabilitet og så vil tingene tit gå fra mund til mund princippet og danne grundlag for mere.

Som sagt er en hjemmeside ønskbar og har du lyst til at bidrage til et måske lille nyt firma så har jeg noget at tilbyde dig til gengæld.

De scootere jeg har er ikke store..men der er plads til reklamer...og hvis og når så scooterne bliver større så vil der være mere plads og så bliver der mere plads til dine eller jeres reklamer hvis der er behov for det.

Har du/i istedet brug for at firmaet henter eller bringer varer ud i en måned uden vedlæg så finder vi også ud af det. Men det er så kun lokalt i Ålborg området.

Det som pengene skal gå til er:
1. Oprettelse af hjemmeside med en tilknyttet webmaster.
2. Udgifter til reklamation på nettet og lokale dagblade.
3. Indkøb af minimum en ny scooter.
4. Scootere skal designes med firmanavn og logo og males i det samme look. Så de skiller sig ud fra andre scootere i trafikken.
5. Andre udgifter i forbindelse med at starte firma.
6. Udgifter til vedligeholdelse af scootere i startfasen. Punktering sker jævnligt pga glasskår. Derudover er der vedligeholdelse af motor.

Har ikke priser på hvad de enkelte punkter koster, men jeg har valgt at sætte beløbet på 100.000 for det hele samlet fordi jeg tror det koster deromkring.

Så har du eller i lyst til at hjælpe med at få gang i et lille firma som også kan blive til arbejdspladser for nogle lokale unge nordjyder, så siger jeg mange tak på forhånd for at støtte min ide.

MVH Kim Andreasen.
Partnerskaber