De Store Synger

1.000,00 kr. 20.00% af 5.000,00 kr.

1

crowdfunders
udløbet
Synne @synne

medlem siden 22. maj, 2011

Om projektet

Mange drømmer sig langt ud i den store verden når de ser på de smukke sejlskibe. Mange drømmer sig ind i en anden verden når de ser teater eller cirkus. Ved at lave en forestilling på et skib vil vi forene disse to drømmeverdner.

Vi er 10 unge artister der ønsker, at sætte en nycirkus teaterforestilling op på skibet Havet til træffet ”Fyn rundt”, som er en af Danmarks største sommerbegivenheder, hvor 30-40 gamle træskibe mødes til kammeratlig kapsejlads rundt om Fyn.

Vi vil bruge ”Havet” som nycirkusscene. Vi vil bruge riggen til luft akrobatik og dæk og ruffet til den øvrige optræden. Vi vil indramme skibet med forskellige virkemidler, bl.a. røg, flag og lys, for at lade den utraditionelle scene få plads som en del af forestillingen.

Vi ønsker at skabe en forestilling der får tilskueren til, at tænke over hvordan vi som voksne opfatter børnenes verden. Vi vil med udgangspunkt i sangbogen ”De små synger, ” udfordrer tilskuerens opfattelse af pædagogik. - Hvad er voksen pædagogik? Hvad er børnepædagogik? Hvad er upædagogisk? Vi vil skabe en forestilling der ligesom H-C Andersens eventyr både opleves i børne- og i voksenhøjde.

De penge vi søger går primært til lys, lyd, scenografi, sminke, rigningsudstyr og rekvisitter, og en smule til diverse udgifter i forbindelse med transport og mad.
Partnerskaber